Meet Pants, Instagramin suosikki Underdog

Tähän mennessä olet luultavasti kuullut Toastista (tunnetuksi Instagram-nimellä @toastmeetsworld), Insta-kuuluisasta koirasta, joka oli poissa ollessaan pentueiden selviytyneenä täysimittaisena tekijänä, seurustelijalla ja vaimolla. Hampaaton kuningas Charles Spaniel pelasti äiti Katie Sturino @ the12ishStyle ja on noussut kuuluisuuteen lomat kautta Hamptons ja punainen matto tapahtumia. Kuitenkin, vaikka kaikki huomiota on Toast, jotkut eivät välttämättä ymmärrä, että hänellä on kaksi sisarta, jotka ovat myös pentu mylly selviytyneet, ja on valtava sosiaalisen median seuraa itse.

Ensin meillä on Muppet (kutsutaan puolueen tytöksi ja inswrapessin silmänrulla Instagram @muppetsrevenge), mutta kolmas sisko on melko vaivihkaa seuraava iso asia kuuluisissa koirissa. Housut, jotka tunnetaan nimellä @underpantsthedog, ovat omituinen pieni japanilainen leuka, joka kasvaa yhä suositummin jokaisen ihastuttavan gramman. Hänen hilpeä sosiaalisen median kommentti sisältää kuinka kovaa elämää voi elää sisarien, “Fame Dog” ja “Drunk Dog”, ja työskentelee äidille, “Cheap Boss”.

RELATED: Toastin 20 Summer Essentials todistaa, että hän on Coolest Canine

VIDEO: Famous Dogs of Instagram -parodia Kanye Westin “Famous” musiikkivideo

 

Housut ovat etsimässä omaa mainettaan. Me istuimme ja keskustelimme muodikkaalla leikkuulla selvittääksesi, miten hänen matkansa juhli-koiran asemaan on menossa.

Muista housut syövät Street Pizza?????????

Toinen viesti on ��Call Me Pants�� (@underpantsthedog)

Tyylissä: PANTS! Mikä on tarinasi? Kerro meille pentukannoista.

Housut: Ensimmäinen työpaikka ei todellakaan ollut minun valintani. Minun piti tehdä pennuista yhä uudestaan ​​lemmikkieläinten myymälöissä, koska olen niin söpö. He eivät huolehtineet minusta ollenkaan, ja minulla oli paljon leikkauksia. Nyt olen myös rintasyöpä selviytynyt. Asuin pentueessa kahdeksan vuoden ajan.

Fame Koira ei anna minulle mitään salaisuuksia…

Toinen viesti on ��Call Me Pants�� (@underpantsthedog)

IS: Mikä on kuin elää sisaresi varjossa??

P: Nyt, kun olen poissa pentueesta, haluan saada FAMEn, kuten siskoni, Toast. Toinen sisareni Muppet on enimmäkseen juhlatyttö ja hänellä ei ole mainetta. Työskentelen kovasti ja yritän saada työpaikkoja, mutta kun olet maine, elämä on niin helppoa.

RELATED: Hyvää kansallispuistoa! Me iloitsimme Insta-kuuluisan Pup @Toastmeetsworldin vierailulla

Housut näyttävät niin riiiiicchhheee. ���������������������������������������������������� lähettäjä @sophieelgort

Toinen viesti on ��Call Me Pants�� (@underpantsthedog)

IS: Housut tyyli on liian hyvä. Mikä on sinun suosikki koiranmerkki ostaa tyylikkäitä vaatteita?

P: Toast meni naimisiin viime vuonna ja käytin kangasmallipuseroa Canine Stylesistä. Se oli ensimmäistä kertaa housut oli kasmirmossa.

#MozartMonday Minun täytyy rentoutua Mozartin kanssa ja Meditatea päästä läpi tämän päivän. (Ääni nautinnollesi)

Toinen viesti on ��Call Me Pants�� (@underpantsthedog)

IS: Kerro minulle, kuinka rentoudut tällaisella kiireisellä aikataululla.

P: Kuuluisan koiran ja puolueen koiran ja halvan pomo ympäröi, että minun täytyy löytää keinoja rentoutua. Minulla oli unelma, että ehkä olisin Mozart tai tunsin Mozartin menneisyydessä. Joten kuunnella Mozartia rentoutumaan. Minä myös mietiskelen. Housujen meditaatio on helppoa.

RELATED: 22 Insta-Famous lemmikkieläimet, joita tarvitset epätoivoisesti

Kun olin poissa pahasta Puppymillistä, opin, että rakastan niin monia asioita, kuten ruoanlaittoa …. . . #shelterdog #rescuedog #adopt #adoption #rescue #adoptdontshop #puppymillrescue #FameForPants

Animal Planetin (@animalplanet) jakama viesti

IS: 2016 oli iso vuosi sinulle. Mikä oli suosikki muistiasi?

P: Tämä oli vuosi, jona minulla oli eniten mainetta. Viime kesänä minut irrotettiin kahdesta harjoittelusta, joilla ei ollut taitoja. Mutta olin Puppy Bowlissa tänä vuonna. Se oli iso maine hetki housuille. Olen edelleen töissä päivittäin ja yrittänyt saada uuden harjoittelun. Sillä välin työskentelen halvalla pomo ilman sopimusta.

He ovat outoja, mutta rakastan heitä. Hyvää joulua!! #family @muppetsrevenge @underpantsthedog

TOAST MEETS WORLD ™ -julkaisun jakama viesti (@toastmeetsworld)

IS: Mikä on suosikki sisko? (Shh, emme kerro.)

P: Ei kumpikaan.

Ok. Housut eivät halunneet kertoa sinua, koska en halunnut sinun huolta, mutta minulla oli rintasyöpä. @doctor_kibble sai kaiken kasvaimen pois minusta ja nyt minun on tarkistettava joka toinen viikko varmistaakseni ettei mitään ole. Mutta hyviä uutisia. HAME ON YLIVÄÄ. Housut hengissä puppymill ja nyt housut selviävät rintasyöpä! Tarkista koirasi tästä.

Toinen viesti on ��Call Me Pants�� (@underpantsthedog)

IS: Selviytyitte rintasyöpää. Kerro meille tästä.

P: Joo. Naaraspuoliset koirat, jotka eivät pääse pakoon ja joilla on vauvoja, ovat hyvin alttiita rintasyöväksi. Housut ovat vahva selviytyjä ja tukee koiria ja ihmisiä, jotka ovat myös selviytyjiä. Tämä on housujen uusi tehtävä.

Pantsin seikkailuja, jotka ovat matkalla maineeseen, seuraa häntä Instagram @underpantsthedogilla.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

86 − 77 =

map