Mariah Carey herättää joulun aamulla Tämä $ 22M Aspen Airbnb

Mariah Carey AirBnB - LEAD
D Dipasupil / FilmMagic; Hyväksy AirBnB

Isabel Jones

Joulukuu 20, 2016 @ 18:30

Kaikki, mitä hän haluaa jouluksi, on ilmainen vierailu viiden makuuhuoneen, viiden kylpyhuoneen Aspenin kartanossa. No, Mariah Carey, toivomuksesi on Airbnbin käsky.

Joulun hallitseva kuningatar viettää lomansa lumisilla Colorado-vuoristossa, joka sijaitsee 22 miljoonan dollarin arvosta, 10 000 dollaria per yö vuokra, kunnianosoitus julkkis bestie Airbnb.

Luonnollisesti Carey saapui perintöön yksityisillä suihkukoneilla, jolloin hän oli todella hurjaava sisäänkäynti, kun hän astui koneesta luxe-turkis-turkkiinsa, nahkakengät ja kalamikro sukkahousut, “All I Want for Christmas” tunnelman kohtaus.

Kun hän asettui 10 hengen lomaan, legendaarinen laulaja teki CO-maatilan Instagram-virkamiehelle kuvan, jossa hän esittää värikkäässä rintaneulassa, avoimessa flanella ja talvikengät edessä hänen naurettavan jättiläisen joulukuusi – tai, pikemminkin, yksi hänen naurettavan jättiläisen joulukuusen. Airbnb-listalla olevien kuvien perusteella näyttää olevan vähintään kuusi adorned evergreenia Aspenin kotona.

Hyppää joululomaa tähän hienoon puuhun kauniiseen kotiin perheelleni! ��☃️ @ airbnb: n hyväkunto

Kuva, jonka Mariah Carey (@mariahcarey) on kirjoittanut

VIDEO: Inside Mariah Careyn 22 miljoonan dollarin Aspen Airbnb

Selaa alla olevia valokuvia tutustumaan Careyn ylelliseen talvipelatukseen.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

55 − 51 =

map