Malli Mia Kang siitä, miten nyrkkeily auttoi häntä taistelussa Dysmorphia: “Olen oppinut ruoka ei ole palkinto surua varten”

Alkuvuodesta 2016 näytin siltä, ​​että olin “elänyt unelma”. Olin menestyvä ja kasvava malli Manhattanilla. Olin matkalla maailmalle valokuviin. Olin mainostaulussa GUESSille ja ilmestynyt Urheilu kuvitettuUimapuku. Menin hohdokkaisiin juhliin ja harjattuja olkapäitä rapperien, näyttelijöiden ja supermallien kanssa.

Mutta todellisuudessa minulla oli täynnä epävarmuustekijöitä ja ahdistusta kärsineitä kritiikit, jotka saatiin. Ihmiset olivat pyytäneet minua tekemään asioita, kuten nälänhätä itseni tai mennä hullu, 10 päivän nestemäistä ruokavaliota ennen ampuja. Minua pelotti, että kehoni ei ollut koskaan tarpeeksi hyvä, riittävän ohut. Se tuli pisteeseen, jossa asuin Marlboro-valot, musta kahvi ja alkoholi. Kun minulla oli syödä jotain, olisin harhailla roskaruokaa, sitten ajaa harjoittelun luokan työharjoittelu luokka epätoivoisesti yrittää polttaa pois mitään, joka oli koskettanut minun huulet.

SAMANKALTAISET Brooklyn yhdeksän yhdeksän Näyttelijä Stephanie Beatriz taistelemisesta Disordered Eating

Tämä ei ollut mikään uusi – aloin mallintaa 13-vuotiaana, kun monet tytöt ovat jo taistelleet kehon kuva-asioista. Olen tottunut kuulemaan ihmisiä kritisoimaan kehoni lähes päivittäin. Ajattelin kehittänyt paksun ihon. Kun kommentit saisivat minut tuntemaan itseni kauhistuttavaksi ja arvottomaksi, kerron itselleni, että tämä oli juuri tapaa, jolla toimiala toimi. Luulin, että se oli normaalia. Nyt, kello 28, ymmärrän, että se ei ollut – ja se teki vakavia vahinkoja.

Huolimatta menestyksestäni viime vuonna, ihmiset vielä kertovat minulle, etten koskaan todella tee se, ellei lantini ole alle 35 tuumaa. Sen kanssa ei ollut lainkaan lievennystä; se oli “vain tapaa, jolla se toimi.” Siitä tuli kaikki, mitä voisin ajatella. Tämä paine jatkui rakentamassa ja rakentamassa minua. Sitten jonain päivänä huomasin. Hajosi. Ahdistukseni siirtyi. 15 vuoden kuluttua olen uponnut syvään masentuneeseen, tuskin lähdetteni huoneistani, ellei minun tarvinnut. Minusta tuntui, että olin kadottanut kyvyn fyysisesti jatkaa elämääni. Tiesin, että pyysin itseäni mahdottomaksi, kun ruumiini vastusti menettää enemmän painoa ja mieli vastusti kaiken käsittelemistä.

Minun tarvitsi astua pois. Joten pyysin 10 päivän lomaa perheeni kotiin Thaimaassa. Ja siellä kaikki muuttui.

Löysin paikallinen Muay Thai -kuntosali aivan taloni vieressä. (Muay Thai on taistelulajit ja Thaimaan kansallinen urheilu). Jotta olisin rehellinen, aluksi olin vielä jumissa ajattelussa, että yritin vain menettää painon, josta minulle kerrottiin, että tarvitsin. Koulutus päivittäin muuttui kahdesti päivässä – ja sitten jotain tuntui erilaiselta. Ensimmäistä kertaa minua arvosteltiin esitykseni sijaan ulkoasun sijaan.

Mia Kangin (@missmiakang) jakama viesti 16. toukokuuta 2017 klo 7:23 PDT: ssä

Löysin nöyryyttä tässä kamppailulajissa, jossa egot jäi oveen. Nämä ihmiset eivät välittäneet jos olisin malli tai lääkäri tai pakeneva tuomari – kaikki, mitä he halusivat, oli minun osoittaa yhtä paljon sitoutumista urheilun kuin he tekivät. Valmentajani rohkaisivat minua kasvamaan vahvemmaksi sen sijaan, että kritisoin tapaa, jolla kehoni katseli taistellessani.

Muay Thai tuli niin paljon enemmän kuin pelkkä laihtuminen. Se oli minun paeta, ja se sai minut tuntemaan itsensä voimakkaaksi. Aloin rakastua urheiluun ja henkilöön, joka auttoi minua tulemaan.

Se myös opetti minulle ravitsemusta. Se opetti minua kunnioittamaan kehoni, jos halusin tehdä, mikä tarkoitti kulutusta todellinen ravintoaineita. Ensimmäisiä purjeita ei ollut helppoa oppia syömään aterioita, joita en olisi koskaan pitänyt unelmoida ruokavaliostaan. Mutta lopulta opin, että ruoka ei ole palkkio liikuntaa tai nälkään; se on polttoaine elimistani.

Kuulostaa uskomatonta sanoa, että elämäni kääntyi kymmenen päivän kuluessa, eikä se tapahtunut. Ensimmäiset loma-ajat muuttuivat yhdeksän kuukauden koulutukseksi ja asuivat Thaimaan harjoitusleirillä, jonka aikana otin askeleen takaisin mallinnuksesta ja omistin aikani, sydämeni ja energian Muay Thai.

RELATED: Rapper Vic Mensa saa päästä käsiksi taistelustaan ​​mielenterveydelle

 

Mia Kangin (@missmiakang) jakama viesti 21. heinäkuuta 2017 klo 11:14 PDT: ssä

 

Aloitin painon nousun lihaksessa. Laitoin yli 30 kiloa, mikä oli niin vaikea ymmärtää aluksi sen jälkeen, kun oli käytetty sellaista, joka tuntui elämäkertaisena yrittäen olla “laiha”. Menetin asioita, joista minulle kerrottiin olleet kauneuden määritelmää, kuten reisierot, ja näkyvät lonkan luut. Sen sijaan kun katselin peiliä, aloin nähdä sellaisia ​​asioita kuin kuusi pakettia, karkea perseestä, paksuista reiteistä – asioista, joita olin ehdottanut ajattelemaan “ei-toivottuna.” Mutta numerot asteikolla tai mittanauha alkoivat vaikuttaa merkityksettömältä. Olin ylpeä uudesta lihaksesta. Ensimmäistä kertaa olin todella onnellinen olemasta minua. Rakastin oppimista jotain, jota olin intohimoinen ilman tunne tuomittavaksi. Muay Thai sai minut tuntemaan fyysisesti ja henkisesti vahvaksi joka ikinen päivä.

Kun palasin New Yorkiin, piti sen ajan. Muay Thai ei ole vain osa jokapäiväistä elämääni vaan myös henkilöäni. En ole koskaan rakastanut itseäni enempää. Toki on olemassa töitä, joita en saa, koska minulla ei ole 35 tuuman lantiota, mutta tämä on riski, jonka haluan tehdä, jotta voisin yrittää tehdä ero teollisuuden ja omantunnostani.

Olen edelleen kamppailussa ja luultavasti koko elämäni ajan, kehon kuva. Mutta urheiluni opetti minua olla onnellinen ja rakastaa itseäni. Se auttoi minua pääsemään sisäiseen voimaan, jota en koskaan tiennyt, ja joka valtuutti minut tulemaan takaisin ja omaksumaan omalla tavallani, kun olin valmis palaamaan mallinnukseen.

 

Viime yönä olin isännöin @thefryecompany x @aglit_italy kesätilaisuuden tapahtuma FRYE-myymälässä SoHo, NYC. Kiitos kaikille, jotka tulivat läpi ja osoittivat jotain rakkautta!

Mia Kangin (@missmiakang) jakama viesti 29. kesäkuuta 2017 klo 15.19 PDT: ssä

 

Nyt kieltäydyn siitä, että kauneus saneli minulle. Liian kauan, olin se epävakaa nainen, joka leikkasi lehden sivuja miettimään, miksi en näyttänyt malleja, joita näin – ja minä itse asiassa oli yksi lehden naisista.

Muay Thai auttoi minua näkemään, että kauneus on luottamusta, onnea ja voimaa. Se auttoi minua näkemään, että se, mikä on todella tärkeää, on nainen, jota olet, ei nainen, jota näytät. Nyt haluan tehdä kaikkeni rohkaisemaan naisia ​​menemään läpi sellaista kuin minä rakastin itseään ja heidän ruumiinsa. Haluan nähdä vahvoja, varmoja, terveitä naisia ​​roolimalleina mainostaulukoissa ja aikakauslehdissä. Koska että on kaunis minulle.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 3

map