Lisa Loeb esittelee “Stay” Powerin kanssa Nursery Rhymes, kertoo uuden albumin vain aikuisille

Kaikille, jotka olivat iältään 90-luvun alussa, Lisa Loebin “Stay” – hymni Gen X-klassikko rom-com Todellisuus puree pääosissa Winona Ryder ja Ethan Hawke – oli kappale, jonka teillä oli toistuvasti. Mutta näinä päivinä ne rakastetut, ketjupetilliset 20-luvun alkupuolet, jotka istuisivat keskustelemaan “ironista” määritelmästä, ovat todennäköisemmin “Itsy Bitsy Spider” tai “Skip to My Lou” toistuvasti. Onneksi Loebin melodinen ääni on edelleen autourheilemassa. 

Kanssa Nursery Rhyme Parade!, hänen kolmannen lasten albuminsa on nyt saatavana Amazon Music -palvelussa ($ 13, amazon.com), 47-vuotiaan äiti on laatinut albumin, jossa vanhemmat nauttivat yhtä paljon kuin heidän lapsensa. Pelkistetyillä melodioilla ja tiukasti kiinni perinteisistä sanoituksista, sävelet varmasti väsyvät jopa eniten nukkumattomiin vanhempien aivoihin. Itse asiassa tämä perinteen tiukkuus merkitsi sitä, että jotkut lastentarhoja jäi leikkauskerroksen lattialle. “Kysyin lapsistani [3 ja 6 vuotiaita], jos meidän pitäisi tehdä” Kolme sokeaa hiiriä “, koska pikkupoistani rakastaa” Kolme sokeata hiiriä “, ja tyttäreni, joka on melkein kuusi, sanoi:” Um, äiti, tämä laulu on vähän väkivaltaista “, Loeb kertoo Tyylissä. “Joten siellä oli vähän kamppailua kappaleiden valinnasta.” 

KUVAT: Katso Winona Ryder’s Style Evolution

Loeb puhui äskettäin kanssamme albumin tekemisestä – jopa antamalla Tyylissä eksklusiivinen esikatselu videolle “Pop Goes the Weasel” – ja mitä jokainen Gen X-er kuolee tietää: Onko hän esittelevä toinen albumi aikuisille joskus pian? 

Lisa Loeb
Kohteliaisuus

Mikä herätti ajatuksen tämän taimitarhan rhymen levylle? 
“Meillä on paljon kotimaisia ​​lastentarhoja, ja lapset rakastavat kuulla niitä, jotkut niistä tunsin melodioita ja muita, joita en muista voinut, äitini auttaisi minua, koska hän lauloi minut näistä kappaleista kun olin pieni, hän olisi kuin: “Tietenkin muistat Muffin-mies!” Kun etsin tällaisia ​​lauluja, tajusin, että paljon ihmisiä nauhoitti, mutta ei paljon ihmisiä, jotka tallentavat ne hyvin yksinkertaisella, klassisella tavalla. ” 

Kuinka lapset pitävät näitä kappaleita parannetuista versioista? 
“He rakastavat laulua pitkin. Nämä ovat heidän” osumiaan “. Lapseni kanssa etsimme aikoja, jotka tuhoutuvat tai ovat hieman rauhallisempia. Tämä ei aina ole aikaa kappaleen kummallista versiota varten. Poikani rakastaa tanssia “Yankee Doodle” aikana, mutta se ei ole frenetinen -Hyvin, se ei ole että hurja!” 

KUVAT: Tarkastettu Jessica Alban tyttärien uudistetut makuuhuoneet

Ovatko lapsesi tehneet erityisiä pyyntöjä tallenteista? 
“Poikani halusi” Itsy Bitsy Spider “. Tyttäreni on melkein kuusi, ja aluksi hän ajatteli, että se oli vauva-musiikkia, mutta hänellä on edelleen todella nauttivia kappaleita. Hänelle, mikä oli tämän projektin jännittävin asia, hän oli todella tulemaan studiolle ja olemaan osa “Hän oli pikku pähkinäpuu”, ja hän keksi muutamia hyviä ideoita! Hän päätyi äänestäen “Start Light, Star Bright”. Poikani osallistui “This Little Piggy” – saat kuulla häntä nauraen. ” 

Näyttää siltä, ​​että olet löytänyt hyvän työelämän tasapainon
“Heidän elämänsä on etusijalla, ennen kuin minulla oli kaksi lasta, toin tyttäreni, kun hän oli vauva näyttelyssä, joka paperilla näytti hyvältä, heillä oli hotellihuone ja se oli vuoristossa, mutta oikeastaan ​​hän oli sängyssä keskellä ääniraitaa, joten me vain selvitettiin etsimällä lastenhoitajan, kun työskentelin, se on helpompaa, kun vain menen leikkiin ja sitten tulen kotiin, ja nojaan heidän isovanhemmistaan ​​paljon. Minulla on vielä paljon ihmisiä – äitiä – voin puhua tästä tilanteesta, puhun paljon isiä, mutta minusta tuntuu, että se on erilainen äideille. ” 

KUVAT: Chrissy Teigenin Chic Äitiystyyli

Kaikki suunnitelmat aikuisviihdettä pian?
“Olen todella työskennellyt kohti sitä juuri nyt.Ilen heti toista lapsesi kirjaa.Olen edelleen paljon näyttelyitä ja olen kirjoittanut uusia kappaleita, ja näissä näytöissä olen pelannut joitakin näistä kappaleista, mutta minä täytyy laittaa ne yhteen ennätyksestä. ” 

Tartu lapsille eksklusiiviseen ensimmäiseen kuunteluun “Pop Goes the Weasel” videoista Loebin viimeisimmästä lasten albumista, Nursery Rhyme Parade. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 1

map