Lauren Grahamin Chic Book Club -laukku sopii kaikesta

Lauren Graham
Kohteliaasti Lauren Graham

Samantha Simon

25. kesäkuuta 2018 klo 9.30
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Gilmore Girls näyttelijä Lauren Graham on aina nauttinut “tasaisesta ruokavaliosta” kiehtovasta kirjallisuudesta. “Ystäväni ja minä kulkimme ympäriinsä mitä olisimme juuri päättyneet – meillä oli oma pieni yhteisökirjasto”, hän sanoo. Nykyään kolmiosaista kirjailijaa (joka äskettäin julkaissut Päätelmänä, älä huoli siitä, laajennettu versio vuoden 2017 alkupuheesta, jonka hän antoi kotikaupungissaan), on “de facto kirjakaupassa” hänen toimittajansa ja toisen kirjailijan kanssa. “Kirjoitamme, puhumme kirjoista ja juomme sitten. Ihanteellinen kirjanklubiaktiviteetit! “

Kohteliaisuus Ballantine Books

Pyysimme Grahamia täyttämään meidät hänen lopullisesta kirjakaupunkikokemuksestaan, hänen suosikkikirjoittajistaan ​​hänen allekirjoituskokeilemaan. Selaa alaspäin kaikkien hänen suosituimpien poimintojensa puolesta.

Jos haluat lisää tarinoita, poimi Tyylissän Kesäkuun numero, lehtikioskeihin ja saatavilla digitaaliseen lataukseen.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 7 =

map