Laura Marano haluaa pukeutua teiniin Prom: “Olen periaatteessa Prom Guru”

laura Marano Prom - Lead
Kohteliaisuus Sherri Hill

Sharon Clott Kanter

Lokakuu 26, 2015 @ 12:00 pm

Laura Marano on nimennyt itselleen Disney Channel, jossa hän soitti Ally of Austin & Ally vuodesta 2011. Nyt kun esitys on päättynyt, 19-vuotiaan Kalifornian syntyperä ei hidastu. Hänellä on ennätys Big Machine Recordsin (kyllä, Taylor Swiftin etiketti) ensimmäisellä ensi vuoden alussa, hän vain poimi uuden singlensä, joka on pudonnut pian, ja hän liittyi Sherri Hillin kanssa hoitamaan kokoelman prom hameet, hyllyille tammikuussa, mikä hänen Disney Channel compadre Bella Thorne on tehnyt jo aiemmin. “Tammikuun tulee olemaan minun kuukausi”, Marano kertoi meille, kun hän putosi TyylissäNew Yorkin toimipisteitä hänen Sherri Hill kuvaamisensa jälkeen viime viikolla. “Voin tuntea sen.”

Joten miksi, kun kaikki muut menestyivät hänen elämässään, hän halusi kääntää huomionsa auttamaan muita tyttöjä tuntemaan prinsessoja promissa? Koska hän roistoa rakastaa sitä. “Olen niin pätevä avustamaan yhteistyössä promokokoelmassa”, hän selitti. “En vain mennyt prom. Menin kolmeen erilaiseen promttiin, tein elokuvamusiikkia Disneyn prom, ja tein Austin & Ally episodi promista ja toinen episodi menossa prom. Menin ensin juniorina. Olen mennyt päivämäärään. Olen ollut ystävien kanssa. Olen antanut BFF: lle promposal. Yksi vuosi, inspiraationi oli Barbie, ja kiihdytin sitä. Pohjimmiltaan olen guru. “

RELATED: Miksi Disney Teen Queen Laura Marano toteaa yllättävän vanhan koulun puhelimen

Siksi hänen mallistonsa Sherri Hillille – jota hän mallintaa, kuten jäljempänä nähdään – sisältää vain paloja, joita hän olisi käyttänyt. “Promenen tärkein näkökohta on näyttää ja tuntea rojalti, joten sinun täytyy mennä mekko, joka saa sinut tuntemaan sellaisen”, hän sanoi. “Halusin, että leningit näyttävät tyylikkäiltä. Lisäksi rakastan jalokiviä, ja suosikkivärini on punainen, joten olin varmasti mukana. “

Kokoelma on saatavana osoitteessa sherrihill.com tammikuusta lähtien. Selaa alaspäin nähdäksesi joitakin Marano-hyväksyttyjä vaihtoehtoja.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

95 − = 89

map