Kuka Margot Robbie on naimisissa? Kaikki, mitä sinun pitäisi tietää hänen miehensä Tom Ackerleestä

Margot Robbie on yksi sukupolven tunnetuimmista näyttelijöistä, mutta hän on onnistunut säilyttämään suhteensa aviomiehensä Tom Ackerleyn kanssa super yksityiseksi. Itse asiassa Minä, Tonya tähti ei kävellyt punaista mattoa aviomiehensä kanssa syksyyn 2017, melkein vuoden kuluttua häät.

Vaikka he eivät aiheuttaneet pari kuvaa 2018 Oscars, Minä, Tonya tuottajat otti muutamia kuvia yhdessä muiden jäsenten kanssa heidän heittää ja miehistön.

Margot Robbie Husband
Kevork Djansezian / Getty Kuvat

Ensimmäisen yhteisen punaisen matonsa jälkeen nämä kaksi ovat olleet hieman ennakoivia suhteestaan, osallistumassaan muutamiin julkisiin tapahtumiin ja lähettämällä makeisia kuvia sosiaaliseen mediaan. Robbie tarjosi jopa tarinaa kuherruskuukaudestaan ​​äskettäisestä episodista Ellen DeGeneres Show, merkintä yksi niistä harvoista kertaa hän avasi hänen hommastaan.

Margot Robbie Husband
James Devaney / GC Kuvat

VIDEO: Margot Robbie ja aviomies Tom Ackerley laajentavat perheensä

Tässä on kaikki, mitä tiedämme Ackerleylla ja hänen suhteestaan ​​Oscarin ehdokkaaseen.

1. He tapasivat ensimmäisen kerran vuonna 2013.

Robbie ja hänen beau olivat mukana setissä Suite Francaise, jossa Ackerley työskenteli apulaisohjaajana. He alkoivat kuin ystäviä ennen kuin kaikki romanttisiksi.

Huuta Granny B + M: n takana!

Tom Ackerleyn (@alpha_meows) jakama viesti

#Igotdrunkandshegotlucky

Tom Ackerleyn (@alpha_meows) jakama viesti

2. Hän on brittiläinen elokuvantuottaja.

Ackerley ja Robbie tekivät yhteistyötä Minä, Tonya yhdessä ja ovat jopa perustaneet tuotantoyhtiön LuckyChap Entertainment ystäviensä Josey McNamara ja Sophia Kerr kanssa. He tekevät parhaillaan kahta tulevaa elokuvaa, Dreamland ja terminaali. Robbie tähtiä molemmissa.

Margot Robbie Husband
Bauer-Griffin / GC-kuvia

��DREAMLAND��

@ Margotrobbien jakama viesti

3. He menivät naimisiin vuonna 2016.

Pari sitoi solmun joulukuussa 2016 yksityisessä seremoniassa Byron Bayssä Robbien kotimaansa Australiassa. Hän vahvisti huhut lähettämällä tämän röyhkeä valokuvan renkaistaan. Ackerley myöhemmin jakoi valokuvan hääpäivästäan, jossa kaksi näyttävät niin rakastuneilta. “Hän on kaikki”, hän kirjoitti.

@Margotrobbien jakama viesti

Hän on kaikkea tätä

Tom Ackerleyn (@alpha_meows) jakama viesti

Margot Robbie Husband
Kevin Mazur / Getty Images

4. He työntivät takaisin kuherruskuukautensa töihin Minä, Tonya.

Haastattelussa Ellen DeGeneres Show, Robbie avasi heidän kuherruskuukautensa, “jota viiväsimme, koska ammuttiin Minä, Tonya vuoden viimeisellä neljänneksellä. Olimme juuri menneet naimisiin, mutta meidän piti luopua häämatka-osasta. “Robbie selitti, kuinka hänen miehensä päätyi päällään NSFW-asuista DeGeneresin, Portia de Rossiin ja Barack Obaman eteen,.

@Margotrobbien jakama viesti

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 1 =

map