Kourtney Kardashian vain jakaa hänen 8 suosikki-polven saappaat ja aiot haluamasi parin

Kourtney Kardashian Over-the-Knee Boots - LEAD
Kevin Mazur / Getty

Olivia Bahou

13. lokakuuta 2016 klo 17:00
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Kun Kardashians jakavat muoti-salaisuutensa, lopetamme sen, mitä teemme ja kuuntelemme, varsinkin kun he suosittelevat paria saappaita edullisiksi kuin 60 dollaria. Kourtney Kardashian vain otti hänen app ja verkkosivuilla jakamaan kahdeksan paria hänen suosikki yli polven saappaat, ja meillä on luottokortit valmis.

“Rakastan hyvää polvialustaa”, hän kirjoitti. “Päivän aikana käytän niitä leggingsit, farkut tai jean shortsit, joissa on ylisuuri T-paita, tunika tai puku. Yöllä pukeudun heihin kuumilla housuilla ja pitkällä kuivausrumpulla. Riippumatta siitä, kuinka käytät ylipäiden saappaita, tämä on yksi lisävaruste, joka hetkessä näyttää (ja tuntuu!) Seksikkäältä. “

VIDEO: Kourtney Kardashianin seksikkäimmät Instagram-hetket

Emme voineet yhtyä enempää. 37-vuotias luokitteli korkeat ja matalat poikaystävät, kaikki 60 dollarin H & M-kengistä lähtien ja 3,055 dollarin Balmain-pilkkominen. Pidä vieritystä kahdeksan paria kohden, jotta sinä heti kehität murskauksen.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

33 + = 40

map