Kim Kardashian ratsastaa hänen Skintight White Ensemble Tour Kubaan Kanye Westin kanssa

Kim Kardashian ja Kanye West olivat täynnä kuumaa, kuumaa ja kuumaa kuumaa Kuuban pääkaupunkia torstaina trooppisen perheen loma-aikana Kourtneyn ja Khloé Kardashianin ja vähän Luoteis-lännen.

Kim näytti dynamiittia tiukassa, valkoisesta kokoonpanosta, joka koostui joustavasta nilkkavuorisesta hameesta ja yksinkertaisesta säiliötyylisestä alusta. Tosi-tähti lisäsi mausteen houkuttelevaan valkoiseen off-the-shoulder-hihattomiin röyhelöihin ja parin koukun koukkuun. Samaan aikaan aviomies Kanye pukeutui löyhästi istuvaan harmaan paidan, ahdisteli farkkuja ja pari valkoisia lenkkareita.

RELATED: Kourtney, Khloé ja Kim Take Kuuba-Katso kuvia heidän Epic Vacation

Myöhemmin päivällä Kim, 35, poisti haalarin huipun, päättäen käyttää itsestään sopivaa pukeutua:

Kim and Kanye Cuba - Embed
INFphoto.com

Samalla kun Pidä kiinni Kardashian kanssa miehistö on kiireinen dokumentointi kuuluisan perheen kuubalainen seikkailu näytön uusimman kauden, Kim sisar Khloé on miehitetty dokumentoimaan matka Instagram. Joka on onnekas meille, koska meidän ei tarvitse odottaa, kunnes episodi ilmestyy nähdäkseen, mitä sisarukset ovat olleet.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

49 + = 50

map