Kendall Jenner paljastaa hänen suosikkikatkastensa talvella

Kendall Jenner Crop Tops - LEAD
Splash News

Jane Asher

18.10.2016 klo 16.30

Kendall Jenner on rakastaja kaikesta rajatusta. Rajatut farkut, rajatut hiukset ja tietysti leikatut topit. 

“Ei ole väliä mitä sää on, näet aina minua pukeutumalla kasvin alkuun”, Jenner kirjoitti hänen verkkosivuillaan. “Mutta kylmempiä kuukausia, pitkät hihat ja korkea niska ovat tapa pysyä lämpimänä. Siellä on niin paljon söpöjä vaihtoehtoja, jotka nyt rohkaisevat sadon päälle talveen.”

Niin monia vaihtoehtoja on oikein! Sato huipputrendi on kaiken aikaa korkea, epäilemättä suuren profiilin mallin affiniteetin ansiosta, kun hän näyttää absiltaan, eikä ole kyennyt horrostumaan talvella: katso selkeät neulokset ja mukavat kassit, jotka kaikki ovat saatavissa rajatulla tyylillä. 

KATSAUS: 13 Times Kendall Jenner kiihdytti kiitotietä

Kaikki Taylor Swiftistä ja Kaia Gerberistä Olivia Palermolle ja Katie Holmesille ovat herättäneet trendiä, yhdistelemällä omia talvikastikkeitaan korkeilla vyötäröillä farkkuilla, korkeilla vyötäröllä hameilla, hamepuvuilla tai klassisella hameella. Ei ole väärää tapaa käyttää raastettua villapaita, ja jos sinusta tuntuu hyvältä yhtyeessä, näytät hyvältä siinä. 

Selaa alhaalla nähdäksesi Jennerin alkuun talven sadonkorjuuhaut ja onnellisia ostoksia!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 5 = 10

map