Keke Palmer, kaikkein Relatabletable Girl Instagramissa, jakaa hänen turmionvastaiset sosiaalisen median säännöt

Mikä tekee täydellisestä Instagram-tilistä? Onko se tyyli? Onko se esteettinen? Onko se uudelleenmuokattavia muisteja ja hilpeitä videoita? Selaa Keke Palmerin syötteen kautta kertoo, että se on itse asiassa saumaton sekoitus kaikista edellä olevista. Olipa hän herättää sinut nauramaan allekirjoituksellaan Joanne The Scammer-esque “But The Gag Is” -sarjan, joka antaa sinulle kaiken tuntuu henkilökohtaisella kuvatekstillä tai täyttää sinut tyylillä inspiraationa, Palmer on virallisesti älykkäin tyttö Instagramissa.

Ei ole ihme, että hänen sosiaalisen median läsnäolo kattaa kaikki tukikohdat, koska Palmer on osoittanut pystyvänsä tekemään kaiken ammattimaisesti. 23-vuotias tähti on onnistunut laulaja (äskettäin julkaissut EP Lauren on saatavilla Applen musiikissa), kirjailija (hänen kirjansa “I Do not Belong To You” käsittelee kovaa aihetta virkistävällä rehellisyydellä), näyttelijä, talk-show-isäntä ja nyt – kiitos uudesta kengän linjasta, joka on tehty yhteistyössä Shoedazzle- kengänsuunnittelija. 

VIDEO: Keke Palmer jakaa hänen kauneutensa suosikkeihin 

 

Palmer tekee vuorovaikutusta faniensa kanssa Twitterissä, Instagramissa ja Snapchatissa tavalla, jota muutamat julkkikset tekevät. Hän puhuu heille suoraan Twitter-ruutuilla, Instagram-kommenteilla ja yllättävän voimakkailla valokuvakirjoilla, jotka käsittelevät kaikkea teollisuudesta, sukupuolten tasa-arvosta ja mielenterveyskysymyksistä sekä itsevarmuudesta (hän ​​on suuri kannattaja ei-makeup-selfies) kaikki pysyvät täysin maadoitettuna, ei tuomitsevana. Ja hän sekoittaa silliness vakavasti saumattomasti.

Tyylissä päätyi Palmeriin puhumaan sosiaalisen median hyödyistä, haasteista ja voimasta sekä siitä, mistä löytää karkeimmat muitit ja miten käsitellä Internetin vihaa.

Olet äskettäin lähettänyt kuvan, joka lukee “Sosiaalinen media: Älä käytä sitä vaikutella ihmisiin, käytä sitä vaikuttamalla ihmisiin”. Miksi sinun on tärkeää vaikuttaa sosiaalisten kanaviesi kautta?

Ymmärsin, että minulla oli paljon valtaa sosiaalisessa mediassa, jotta saisin viestin, jonka halusin, ja myös avustamaan rajoja ja sellaista julkisivua, jota minulla oli kuin viihdyttäjä ja julkkis. Fame voi päästä sukupolvensa näkemään itseni kengissäni, joka todella hiertelee vaihteistani, koska se ei anna heille edes ajatella, että he voivat olla missä minä olen. Ja niin, sosiaalisen median kautta, voin ilmaista todellisuuteni parhaalla mahdollisella tavalla ilman, että hyödisin itseäni.

Keke Palmer Social Media Lessons 1
Keke Palmer / Instagram

Olet niin luottavainen ja mukava sosiaalisessa mediassa (ja IRL). Mistä se tulee??

Luottamukseni tulee minusta. Huomasin, että voisin rakentaa itseäni vain olemalla kivaa itselleni ja rakastamaan ja omistamaan kaiken itseni. Kun olen tajunnut, että luottamus todella johtuu siitä, että olen omani numero yksi kannattaja, olin pysäyttämätön. Lopetin sallien itseni arvostaa muiden ihmisten mielipiteitä minusta omien mielipiteideni mukaan.

Miten nämä näkymät auttoivat sinua ammattimaisesti?

Arvostus itseni teki minulle paljon luovampaa henkilöä, koska minulla oli luottamus siihen. Olen kirjaimellisesti suurin fanini ja nähdessäni, että olen onnellinen siitä ja nähdessäni myönteiset tulokset saavat minut vain haluamaan vielä suuremman tuulettimen ja työntää itseni vieläkin enemmän.

Keke Palmer Social Media Lessons 3
Keke Palmer / Instagram

Sosiaalinen media, erityisesti Instagram, helpottavat käyttäjien luomista täydellisyyden tai ihanteellisen elämän illuusion, mutta sosiaaliset kanavat ovat hyvin rehellisiä hyvistä ja huonoista. Miksi olet niin avoin?

Suuri osa sosiaalisen median minulle on tietää alustan, että seisomaan ja tietäen miten minua tuntuu ja se ei pelota minua, se valtaa minua. Minusta tuntuu, jos voin antaa mitään, voin antaa todellisuuden. Ja todellisuus on, etten ole onnellinen koko ajan. Todellisuus on, että yritän parhaiten. Todellisuus on, että olen aivan kuten sinä.

Luuletko, että meidän pitäisi jakaa mielipiteitämme, erityisesti tärkeistä aiheista, sosiaalisessa mediassa tai pitää ne offline-tilassa?

Meidän täytyy. Mielestäni on tärkeää, että saisitte mielipiteen siitä, mitä mieltä olet. Minulle se on kuin jos en kiinnitä huomiota ja jos minulla ei ole mielipidettä, niin en auta ketään. Minulla on lahja olla puhuttu, joten käytän sitä sanomaan palani ja puhua mieleeni. Meillä on asioita, joita me näemme ja meidän on tunnustettava heidät.

Sosiaalinen media saa paljon flackia siitä, miten se vähentää itsetuntoa. Mutta mitä luulet, että jotkin sen eduista ovat?

Jokainen ihminen käsittelee jotain. Ihmiset käsittelevät masennusta ja ahdistusta ja yritämme tehdä omalla tavallaan ja selvittää sen, ja meillä on kaikki nämä vaikutteet matkan varrella. Se painaa raskasta meille. Nyt meillä on sosiaalinen media ja sillä on rooli meissä verrata itseämme muihin, mutta se myös antaa meille mahdollisuuden sanoa “Yo, et ole yksin”. Olemme hulluja, ei vain sinua. Sosiaalisen median avulla voimme sanoa toisillemme “Hei, me kaikki käymme läpi tämän.” Jos on joku, jonka ihmiset todella haluavat kuunnella, vaikka se on typerä syy ja että henkilö voi itse asiassa sanoa jotain sisältöä , silloin on todellista kasvua. 

Keke Palmer Social Media Lessons 2
Keke Palmer / Instagram

Kuinka voit käsitellä vihamielisiä?

Useimmiten teen paljon estämistä ja poistamista. Ja kun teen sen, sanon vain, ettet ole enää olemassa.

Jotkut ihmiset erityisesti aikatauluttavat Instagramssa tai lähettävät vain tiettyinä päivinä. Sinä näytät ilmaa puolella enemmän on enemmän. Miten päättää kuinka paljon tai kuinka usein lähetät?

Joskus tulen olemaan kuin minun, kun lähetin liikaa, minun täytyy lopettaa. Mutta teen sen pohjalta, miten tunnen. Jos minusta tuntuu, että on paljon hauskaa, hyvää sisältöä jakaa lasten kanssa, menen eteenpäin ja menen HAM: lle. Ja jätän sen jonkin aikaa ja anan sen rakentaa.

Lähetät eniten tulenmémeja. Mistä löydät ne?
Löydän suurimman osan muistoistani Twitterissä. Ja se on kuin ketjukirjeen seuraaminen: yksi hyvä meme johtaa toiseen hyvään memeeseen, johtaa toiseen…

Rakastat muotihetkeä Instagramissa. Kuinka kuvaisit henkilökohtaista tyyliäsi?

Jos olen pörröllisessä lompakossa, se on blingy ja vaaleanpunainen ja hiukseni leikataan pois. Rakastan katsoa yhteen, mutta minäkin rakastan mukavasti. Minun tyyli on hyvin Chicagossa. Minä kutsun sitä hiuskauppa aito. Haluan antaa tuon aspirational näkökulman, mutta se aina on, että raaka Chicago tyttö tuntea sen.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + 1 =

map