Katso Kendall Jennerin 21. syntymäpäiväjuhlista Show-Stopping Celebrity Looks

Kendall Jenner Birthday Party - LEAD
Valokuvaaja Group / Splash News; AKM-GSI (2)

Isabel Jones

03.11.2016 klo 16.45

Kukaan osapuoli ei ole aivan kuin Kar-Jenner.

Se voi tuntua ikään kuin päädyimme ajettaessa Kim Kardashian Westin 36. syntymäpäivän aamuun (aviomies Kanye Westin sentimentaalinen videokollaage aina vaatii paikka sydämessämme), kaksi viikkoa myöhemmin seuraavaksi: Kendall Jenner. Huomaa, ettei tämä ole vanha syntymäpäivä hello, se on mallin 21. päivä!

Luonnollisesti Jenner’s L.A. bash oli hämmästyttävä, tähtiportainen tapahtuma, joka tapahtui kielto-teemalla hotspot Delilah. Kendallin sisaret Kylie Jenner, Kourtney Kardashian ja Khloé Kardashian, bestie Hailey Baldwin, äiti-tyttären duo Cindy Crawford ja Kaia Gerber sekä Kendallin vanhemmat Kris ja Caitlyn Jenner.

VIDEO: 13 kertaa Kendall Jenner kiihtyi kiitotie

 

Illan muodot vaihtelivat heikosta ja hienostuneesta (Kris ja Caitlyn) silkasta ja rajatusta NSFW: stä (me katsomme sinua, Kylie). Syntymäpäivätapa hänellä oli kaksi erillistä asua koko illan ajan – vaikka molemmat säilyttivät raivon ilmaa, joka merkitsee eniten Kar-Jenner-asuja.

Selaa alla olevaa galleriaa nähdäksesi parhaat ulkoasut tyylikkäimmistä vieraille Kendallin kunnioittavassa 21. syntymäpäiväkokeessa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 7 =

map