Justin Bieberin Tour peruutetaan, mutta H & M ei ole pysäyttänyt Beliebinin “

tk
Kohteliaisuus (6)

Isabel Jones

09.09.2017 klo 12.15

Noin kuukausi sen jälkeen, kun Justin Bieber ilmoitti peruuttamasta hänen jäljellä Tarkoitus kiertueen päivämäärät, fanit voivat nyt ostaa arkkitehtuurin ulkopuolelta tuotuja tavaroita.

Fast fashion giant H & M ilmoitti äskettäin, että ne laukaisevat Belieber-ystävälliset tuotteet laulajien konserttikastin innoittamana. Joten tavallaan Tarkoitus kiertue elää …

Kokoelma koostuu 26 eri malleista ja väreistä (musta, valkoinen, keltainen ja punainen), joista jokin maksaa alle 60 dollaria ja niinkin vähän kuin 18 dollaria..

Kuka tietää, milloin (jos koskaan) on mahdollisuus käyttää moottoripyöräilyä J.Biebs rinnan yli? Tällaisen epävarmuuden edessä on järkevää tarttua kohtuuhintaan, kun vaihtoehto on käytettävissä.

VIDEO: Tässä Justin Bieber mallinnus Hanes-t-paita

 

Vieritä alaspäin nähdäksesi valikoiman käytettävissä olevia kohteita. Koko kokoelma käynnistyy tietyissä myymälöissä ja verkossa syyskuun 7. päivänä.

RELATED: Justin Bieber peruuttaa Tarkoitus World Tour “Huolellisen harkinnan jälkeen”

Älä estä väärennöksiä, kaverit!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 31 = 37

map