Jennifer Lopez jakaa salaisuudet hänen kadehtivan hehkunsa takana – Haluat ottaa huomautuksia

Sinun olisi vaikea löytää ketään Hollywoodissa sopivana, upeana ja monipuolisena kuin Jennifer Lopez. Kun J.Lo osuu punaiseen mattoon, pääset kääntyvät – ja on vaikea pitää silmäsi pois tähtien täysin tuuhealta, ikävästä näköisyydestä. InStyle n Kahlana Barfield Brown äskettäin istuutui L’Oreal Paris -puheenvuoron edustajan kanssa, joka esitteli hänen kokeillut ja todelliset terveys- ja kauneusvinkit ylläpitääkseen kateillutta hahmojaan ja allekirjoitustaan.

LIITTYVÄ VIDEO: Jennifer Lopez: 60 sekunnin tyyliä

Kuinka kuvaisit kauneusharjoituksesi: korkea tai matala huolto? Olen melko hillitty, kun on kyse minun päivittäisestä kauneudenhoidosta. Minun täytyy käyttää paljon meikkiä töihin, joten kun en toimi, minulla on taipumus käyttää vähän tai ei ollenkaan meikkiä. Haluan käsitellä itseäni hiustenhoitotuotteita ja syvähoitoa naamioon muutaman kerran viikossa.

Nyt, kun olet 40-vuotiaita, miten kauneuden rutiini muuttui, kun olit 20- ja 30-luvuilla?
Rehellisesti, minun rutiini ei todellakaan ole muuttunut. Se on aina ollut kunnossa. Olen yhä ylpeä terveellisen rutiinin ylläpitämisessä – onko se hoidettava ihoni tai kehoni kokonaisuutena. En käytä paljon meikkiä, kun en työskentele ja olen vakaasti SPF: ssä. Yritän olla pitämättä auringossa liian kauan.

RELATED: Tracy Andersonin J.Lo-Inspired Dance -luokka antaa meille Major #Fitspo

Mikä on paras kauneuden kärki, jonka olet ottanut vuosien varrella?
Numero yksi kärki on aina saada tarpeeksi nukkua. En voi korostaa tätä tarpeeksi. Ihanteellisessa mielessä haluaisin saada yhdeksän tai 10 tuntia unta, mutta kummallakin tavalla, olen aina varma, että saan vähintään kahdeksan. Olen myös ehdottomasti ajatellut, että kauneus tulee sisältä – sinun on pidettävä mieltäsi, sielua, kehoa ja henkeä synkronoituna. Olen vakaasti uskovainen meditoida ja kun olet onnellinen ja tunne iloa ja rakkautta, sinä säteilee kauneutta.

Kaikella, mitä teet – matkallasi, Sinisiä sävyjä– miten onnistut pysymään kunnossa? Koulutatko kouluttajan kanssa??
Minulla on hyvin monipuolinen hoito, joka auttaa minua pysymään kunnossa. Ensinnäkin, meditaatio on yksi salaisuuteni etsimistä ja tunne paremmaksi. Työskentelen säännöllisesti ja rakastan tanssia. Kaksi harjoittelun ammattilaistani ovat Tracy Anderson ja David Kirsch. Seuraan myös terveellistä ruokavaliota, älä juo, tupakoi tai kofeiinia.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 54 = 59

map