Jenna Elfman ja Amanda Righetti Tuovat kodinsuunnittelupusseja lasten koulutukseen

Jenna Elfman and Amanda Righetti
Getty Images (2)

Mari Kasanuki

30. toukokuuta 2014 @ 05:02

11. vuosineljänneksellä P.S. Arts Bag LA Elizabeth Stewartin ja George Kotsiopoulosin isännöimä lounaisten hyväntekeväisyystapahtuma LA: ssa vierailivat kolme Christian Diorin, Miu Miun, Valentino ja Givenchyn käsilaukun huonetta, jotka lahjoitti useita huipputuotemerkkejä ja nostivat yli 150 000 dollaria hinnoittelulla tai ostaa niitä. Tulot menivät P.S. Taiteilija, voittoa tavoittelematon, joka tarjoaa taidekasvatusta lapsille vähäosaisissa julkisissa kouluissa ja yhteisöissä.

MentalistAmanda Righetti pääsi eroon valmentajan ja Max Maran palasista ja antoi InStyle.comille, että hän otti mitä laukku paljastaa naisesta. “Se sanoo:” Tämä on kuinka paljon tai kuinka vähän voin päästä irti päivällä “, hän sanoi, mikä tarkoitti hänen ohut Ferragamon kytkinään (edellä, oikea) Tarvitsivat lisää ylimääräistä tallennustilaa. “Minulla on takakassi, joka saattaa olla myös matkalaukku, autossa.”

Jenna Elfman piti punaisen Valentino-mekon ja Gianvito Rossi -kengät, ja tuki myös koulujen tukemista – jonka merkitys hän tietää ensimmäisen käden, kahden äidin. Elfman (yllä, vasemmalle) Jakaa tulevan virstanpylvään poikalle: “Joku on menettänyt etuhammas, joten se on jännittävää”, hän sanoi.

Muistoja poikiensa kanssa, Easton Quinn Monroe, 4 ja Story Elias, 6, on jotain, mitä hän nauttii äidistä. “Se vain nauraa lapsillani ja näkee heidät onnellisina ja tekevät hyvin ja kukoavat – se on paras asia”, kertoi InStyle.com. “Se on minulle kaikkein kova ydinvoima. Mikään materialistinen ei tuo minulle iloa kuin ihmiselämän ilo, ja nähdessäni kukaan tekee hyvin ja todella onnelliseksi – siksi olen elossa.”

Elfmanilla on myös temppu: “Pelaan ja hyppää lapseni kanssa, pääsen vain trampoliinille ja alkaa hyppäämällä, ja yleensä, jos aloitat hymyillen, vaikka se olisi ollut huono. päivä, sinusta alkaa tuntea onnellisempia. “

Haluatko nähdä lisää kuuluisuuksia tällä viikon kuumin osapuolilla? Klikkaa nyt galleriaamme!

– Carita Rizzon ilmoittama

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 52 = 60

map