Jaden Smith omissa sanoissaan: Miksi aloitin liiketoiminnan auttaa ympäristöä

Muoti- ja viihdealan vaikuttaja Jaden Smith jakaa, miksi hän avusti ympäristöystävällisen vesipulloyrityksen, Just Waterin, käynnistämisessä ja liittyi Environmental Media Associationin hallituksen.

Kun olin lapsi, piti aina näkemästä hylätyt vesipulloja kaikkialla maassa ja jätteen määrä räjäytti minut pois. Kerroin vanhemmilleni, että olin intohimoinen hiilijalanjäljen pienentämisestä, joten vuonna 2008 auttamme käynnistämään Just Water -yritystä, joka myy keväällä olevaa vettä enemmän maapallon ystävällisiin pulloihin.

Aluksi 52 prosenttia pulloistamme valmistettiin uusiutuvista luonnonvaroista – nyt olemme jopa 82 prosenttia, mikä tarkoittaa, että olemme vähentäneet kasvihuonekaasupäästöjä.

Pullojen yläosat on valmistettu kasviperäisestä muovista, joka on peräisin Brasilian sokeriruo’osta. Rakastan sokeriruo’on käyttöä, koska sinun ei tarvitse vettä sitä – se on kostea ja sateinen Brasiliassa, jotta kasvi voi luonnollisesti pysyä itsensä joka vuosi.

RELATED: Will Smith saa “Jiggy Wit It” päälle Carpool Karaoke: Sarja

Yli kuusi miljoonaa Just Water -kasvipakkausta myytiin Yhdysvalloissa viime vuonna. Vain vettä.

Olemme myös kehittäneet kumppanuuden Glens Fallsin New Yorkin kanssa, jossa vesi pakataan ja pullotetaan. Vain Vesi käyttää alle 3 prosenttia yli 1,7 miljardin litran vuotuisista sademäärästä.

Pohjimmiltaan yhtiömme on luonut eettisemmän vesimallin, jolla ei ole vaikutusta yhteisön vesihuoltoon. Ja päätimme maksaa kuusi kertaa enemmän vettä kuin seuraavaksi eniten maksava veden käyttäjä tällä alueella. Näin kaupunki voi ottaa rahat ja antaa takaisin niiden vesiinfrastruktuurin.

RELATED: Cara Delevingne avaa työpaikan pakolaisneuvojien kanssa Ugandassa

Yhtiö lähtee vettä lähteistä Glens Falls, N.Y. Courtesy Just Water.

Viime vuonna EMA, voittoa tavoittelematon, joka työskentelee pop-kulttuurin lukujen kanssa ympäristön edistymisen edistämiseksi, ajatteli, mitä yrityksellämme teki, oli niin mahtavaa, että se antoi minulle palkinnon. Se oli voimakas hetki minulle.

Tämän jälkeen liityin EMA: n hallitukseen osallistumaan sellaisiin ohjelmiin kuin Impact Summit, joka yhdistää ekotiedostavat innovaattorit ja tukee niitä 100 000 dollarin avustuksella uraauurtavia hankkeita varten. Perimmäisenä tavoitteena on kulkea kulutustavaroiden koko spektrin läpi ja poistaa muovi, yksi tuote kerrallaan.

– Kerroit Shalayne Pulia

InStyle Exclusive: Käytä koodia “JUSTINSTYLE” 25%: n saakka Just Water 24 -paketin yhden kerran hankinnasta syyskuuhun mennessä.

Lisätietoja EMA: sta saat osoitteesta green4ema.org. Jos haluat lukea lisää tämän kaltaisia ​​tarinoita, lue syyskuun numero Tyylissä, saatavana lehtikioskeissa, Amazonissa ja digitaalisessa latauksessa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + 2 =

map