J.Lo vain käveli pyöräretkelle, jossa oli Shirtless A-Rod

On selvää, että sen lisäksi, että hän tappaa sen tanssi- ja laululaitososastolla, Jennifer Lopezilla voi myös olla vakavia pyöräilytaitoja.

J-Rod lähti New Yorkin kaduille sunnuntaina aurinkoinen päivä täynnä bae-arvoisia harjoituksia, ja entinen All-Star Alex Rodriguez ei voinut vastustaa hänen Instagram tarinoita jakamaan useita kuvia ja videoita niiden ratsastaa, jotka todistavat että lovebirds vievät pari tavoitetta seuraavalle tasolle.

VIDEO: Jennifer Lopez ja Alex Rodriguezin Cutest Couple Moments

 

Hämmästyttävä Lopez – joka hymyili hymyilevän vaaleanharmaassa säiliölaiturissa, lentäjät ja liukas ylhää-solmu – onnistui yhteen otteeseen, jonka otsikko oli “Pyöräily 2 jooga”..

TK
Alex Rodriguez / Instagram

Toinen vaikuttava leike, jonka otsikko on # 13 (A-Rodin jerseyn määrä), osoittaa “The On the Floor” hit-maker -kuvaketjua, joka määrittelee uudelleen “kuvan täydellisen” jonkinlaisella tavalla, joka hoitaa parien söpöä N.Y.C. paeta tasapainottaen hänen polkupyörän puolivälissä.

JRod on THAT pari y’all. Jen olla multi tasking yo kuin minun kömpelö perse olisi putosi että pyörä on jo bendito �� #JLo #jenniferlopez #allihave #jlovegas #arod

Jennifer lopez fanpagen (@slayitlikejlo) jakama viesti

RELATED: A-Rod antaa meille katsauksen J.Lon Sexy Fourth of July -suorituskykyyn

Koska meillä olisi tarpeeksi vaivaa vain pysymällä pyörällä, mietin, onko Latinan tähdellä mitään tekemistä?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 56 = 61

map