Inside InStylen Elizabeth ja James Los Angeles lippulaivamyymälä avattu Fête Mary-Kate ja Ashley Olsen

Olsen Twins x InStyle Party - Lead
Donato Sardella / WireImage

Brandi Fowler

27. heinäkuuta 2016 klo 8:00

Vain muutama päivä sen jälkeen, kun Mary-Kate ja Ashley Olsen avasivat heidän ensimmäinen, tiilen ja laastinsa Elizabeth ja James myymälät Los Angeles Grove’ssa, Tyylissä juhli lanseerausta kuuluisien kaksoismuotoilijoiden kanssa Chateau Marmontin Penthouse -hotellin tähden tähtiputken kautta.

Miehet, jotka tekivät harvinaisen julkisen esiintymisen tiistai-iltana, seurasivat Mary-Kateen aviomies Olivier Sarkozy, kun he tervehtivät vieraita halauksilla ja hymyillen. Mary-Kate ja Ashley pitivät nilkkapäällysteiset päällystakit vaivattomasti tyylikkäästi, ja Mary-Kate pukeutui tyylikkään mustan kaivannon kanssa rullatut hihat, joissa oli kuvioitu Oxblood Elizabeth ja James käsilaukku ja moniväriset rannekkeet . Ashley vastusti sisarensa ulkonäöltään harmahtavaa Elizabeth- ja James-takkiin yhdistettynä ruskealla kytkimellä.

Duon nuorempi sisar, Elizabeth Olsen, oli myös valmis tukemaan hänen sisaruksiaan kertomalla Tyylissä, hän oli innoissaan olemaan siellä. “Jokainen, joka juhlistaa kuinka fiksuja ja lahjakkaita ja suuria siskoani ovat, olen siellä hyvin, hyvin nopeasti”, näyttelijä, joka pukeutui Elizabeth- ja James-farkkuihin, yhdessä Elizabeth- ja James-takin, rannekkeen, pussin ja satulan Manolo Blahnikin pumput kanssa , kertoi Tyylissä. “Olen niin inspiroinut kaikesta, mitä he tekevät, ja heidän työn eettisyytensä ja silmänsä. Olen aina innoissani juhlimaan. “

Tapahtuman vieraat nauttivat upeista kaupunkinäkymistä, kun he kulkivat peilistä pöydissä, joissa oli tuoreita kukkia ja klusterilasien väärennetyt haltijat, jotka söivät kynttilänvalossa. Viber oli rento L.A. chic, ja muodikkaat osallistujat valitsivat Elizabeth ja James kappaletta ja vähätteli suunnittelija vaatteet bash.

InStyle n Elizabeth and James Flagship Party Opening

He söivät allekirjoitus “Elizabeth” ja “James” cocktaileja ja Rouge Bourbon jäättyä teetä, ja munched pieni valikoimiin, kuten pekonia kääritään päivämäärät ja avokado paahtoleipää, ja Elizabeth tarttumalla purema jälkimmäinen.

Kun yö jatkoi, vieraat kokoontuivat ulkona kynttilänvalossa, sekoittaen ja sekoittumalla patioon. Christina Hendricks, joka osallistui tapahtumaan aviomiehensä Geoffrey Arendin kanssa, istui penkillä ja tarttui pari tyttöystävää. Entinen Hullut miehet tähti huomautti, että hän on ollut “valtava, pitkäaikainen tuuletin” Mary-Kate ja Ashley, jonka kanssa hän keskusteli aikaisemmin yöllä. “Luulen, että he ovat tyyli kuvakkeita”, hän kertoi Tyylissä. “Luulen vain, että he aina näyttävät hämmästyttävältä. Olen aina ihailemassa heitä. “

Heidi Klum, joka harrasti vaaleanpunaista Elizabeth- ja James-mekkoa, toisti nämä tunteet. “Rakastan vaatteita. Tarkoitan todella. Rakastan riviä. Rakastan Elizabeth ja James “, hän kertoi.” En todellakaan osta paljon asioita. Mutta mitä ostan, on Elizabeth ja James tai The Row. Minusta tuntuu siltä, ​​että he aina saavat sen oikein. “

sillä välin Sievät pienet valehtelijat tähti Lucy Hale kertoi meille, että hän rakasti tapahtuman “intiimeä vibeä”, ja hänen tähtiensa Shay Mitchell kertoi olevansa tyytyväinen nauttimaan “kylmästä viinilasista” sen jälkeen, kun hän vietti viimeisen viikon aikana 90 plus temps.

Se ei ollut vain yön juhlaa muotia, vaan mahdollisuus rentoutua ja vapauttaa myös ystävien kanssa. Vieritä alas katsellen iloa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

74 − = 71

map