Hyvää syntymäpäivää, Helena Bonham Carter! Katso hänen Wildest Red Carpet Looks

Helena Bonham Carter - Lead 2016
Getty Images

Olivia Bahou

26. toukokuuta 2017 @ 07:00

Tänään tunnetaan Helena Bonham Carterin 51. syntymäpäivä! Alice kautta näköinen lasi tähti on ilmestynyt lukemattomissa klassikoissa, vuodesta Harry Potter franchise to Sweeney Todd, Fight Club, ja Liisa ihmemaassa, mutta villin punaisen maton tyyli voi olla hänen suurin kestävä perintö.

Rohkeista tulle-mekoista ja pitsisekoituksista Bonham Carter osaa kääntää päätä punaisella matolla. 51-vuotias näyttelijä on vienyt kaiken rohkeista röyhelökuvista villikohteisiin, mutta yksi asia on johdonmukainen: hän tietää, että lisävarusteet tekevät ulkoasua. Vuodesta lausunto koruja ainutlaatuinen kukkarot ja jopa Britannian lippu päällystakki on 2011 Academy Awards, tähti ei koskaan jäädä pois pop hauskaa.

Hänen elokuvan uransa on yhtä jännittävää kuin hänen punaisen matonsa ulkonäkö. Brittiläinen näyttelijä on ottanut pahan kuningattaren, vakaamattoman kuolemanjoukon ja jopa keijujen kaverin roolin. Hän soitti kaikesta rakastetulta holhoojalta ja sydämettömältä kauhuelta hänen näyttävän Hollywood-uransa aikana.

51-vuotispäivän kunniaksi, liittyä meihin katsomaan takaisin hänen villin punaisen matonsa ulkonäön vuosien varrella. Hyvää syntymäpäivää, Helena!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

41 + = 44

map