Hanki muodollisesti esille Top 10 Breakout Stars of 2016, mukaan IMDb

2016 Breakout Stars - LEAD
Jason LaVeris / FilmMagic; Jamie McCarthy / Getty; Dominique Charriau / WireImage

Olivia Bahou

28. joulukuuta 2016 klo 17.30

Kuten usein elokuvantekijä, jolla on kauhea muisti, IMDb vain saattaa olla minun suosituin verkkosivuilla. Usein kertaa, en voi tuskin odottaa valoja menemään ylös irti puhelimeni ja epäilemättä Google minkä elokuvan tiedän tukevasta merkistä kun kysymys pyörii pääni 90 minuuttia. Rehellisesti, haluaisin mieluummin katsella elokuvaa sohvan mukavalta, jotta voin etsiä jokaisen näyttelijän koko elokuvaperinnön historiaa, joka iloitsee näytöstä ilman,.

Selvästi en ole yksin, sillä sivustolla on 250 miljoonaa kuukausittaista ainutlaatuista kävijää, joista useimmat voin vain kuvitella tekevän samoja. Netflixin fanaatikoiden katsomana Stranger Things tänä kesänä he hakivat en masseja elokuvataustalle, joka toi meitä tähtien kuten Millie Bobby Brownin ja Natalia Dyerin Tyttö junassa pakkomielle monet miettivät kuka tarkalleen Haley Bennett on. Spoiler-hälytys, hän ei ole sama henkilö kuin Jennifer Lawrence huolimatta häpeällisestä muistutuksesta.

Itse asiassa Brownin ja Bennettin kiinnostus oli niin suuri, että he tekivätkin sivuston luettelon vuoden 2016 tähdistä. He molemmat sijoittivat Leonardo DiCaprion yläpuolelle vuosien parhaiten etsittyjen julkkisten joukkoon – ja mies voitti ensimmäisen , kauan odotettu Oscar tänä vuonna.

VIDEO: Top 10 IMDb: Breakout Stars of 2016

 

IMDb luokitteli julkkikset kuten “breakout-tähdet”, jos ne kartoitettiin ensimmäisen vuosikymmenen Top 100 -listalla heidän urallaan vuonna 2016. He sijoittui 10: lle julkkikselle, joilla oli korkeimmat sivunäkymät näistä “uusista” kasvoista, mikä teki heistä 2016: n kuumin uudet julkkikset.

Jatka vierittämistä vastaamaan kaikkiin näyttelijöihin ja näyttelijöihin, jotka tulivat tutkaamme tänä vuonna – ja voimme odottaa paljon enemmän seuraavassa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

41 + = 43

map