Gigi Hadid menettelee Pantlessin uusimmassa Reebok-mainoskampanjassa

Gigi Hadid - December 07, 2016 - Lead
Freddie Baez / Startraks Kuva

Jane Asher

Jan 31, 2017 @ 12:00 pm

Hänen #PerfectNever-kampanjansa jälkeen Gigi Hadid on yhdistynyt jälleen kerran Reebokilla, tällä kertaa urheilussa uudella Diamond Pack Club C -pelilläan eikä paljon muuta.

Hadid esiintyy Reebok-vetoketjullisessa takana olevassa pukuhuoneessa, mustat alushousut ja Diamond Pack Club C -paidat valkoisella. Hänen vaaleat hattut näyttävät aivan rannalla kuin aina, ja heillä on minimaalinen meikki, antaen luonnon kauneuden loistaa.

Reebok ilmoitti äskettäin Kendrick Lamarin uudeksi malliksi kevään / kesän 17 Club C -kampanjan miesten versioon, jossa Hadidin kampanja käynnistettiin rinnakkain rapperin kanssa. “Gigi on täydellinen ruumiillistuma siitä, mitä Club C tarkoittaa,” lukee lehdistötiedote brändistä. “Sellainen tyyli, jonka DNA ilmentää luottamusta ja potentiaalia, jota käyttävät ne, jotka kunnioittavat ja ihailevat niitä edelläkävijöitä, jotka ovat tulleet heidän edessään, mutta joiden puolesta hän on nyt pidettävä tuomioistuimessa.”

VIDEO: Katso Gigi Hadid -malli Kaikki uudet Tommy x Gigi -mallit

 

Uusi, uudistettu Diamond Pack Club C sai Reebokin mukaan “nykyaikaisen päivityksen ajankohtaiseksi tulevalle kaudelle”, ja se on saatavilla mustana, valkoisena (kuten Hadidissa), hopeaa ja kaurahiutaleita, jotka kaikki ovat ominaisuus kimalteleva kantapää välilehti.

RELATED: Mitä Chic Julkkikset kuluvat kuntosalille

Selaa alhaalla saadaksesi tarkan katsauksen uuteen kokoelmaan ja tarkista Hadidin suloiset kampanjakuvat brändille. Diamond Pack Club C käynnistää keskiviikkona helmikuu 1, reebok.com ja valitse vähittäiskauppiaat ympäri maailmaa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

19 − = 18

map