Emmy Rossum miksi hän lopulta päätti torjua tasa-arvoisen palkkauksen häpeämätöntä

Viime vuonna Emmy Rossum teki otsikoita, kun hän sai saman palkan sen jälkeen, kun hän oli vaatinut ansaita samalla summalla kuin hänellä Häpeämätön co-star William H. Macy, joka pelaa hädässä isä Frank Gallagherin Showtime-draamassa siitä, että kuuden lapsen toimintahäiriöitä on vaikea kasvattaa itsensä ilman äitiä.

Nyt aloittaessaan tuotantoaan kahdeksannen kauden näyttelyyn, näyttelijä – joka tähtelee vanhin tytär ja epävirallinen perhe-matriarka Fiona sarjassa – avautuu siitä, miksi hän päätti vastustaa sarjan tuottajia ja vaatia saman palkan.

Kysyttäessä hänen motivaatiotaan jatkaa palkankorotusta Vulturifestivaali-paneeliensa ulkonäön aikana yhdessä yhteistyössä toimineen tähtien Macyn ja tuottajan Nancy Pimentin kanssa, oopperan kummitus alumiini sanoi, että hän oli alun perin epäröinyt käsitellä aiheen muista syistä.

“Kun esitys alkoi, Bill oli yksi ensimmäisistä ihmisistä kiinnostuneelle. Olin viimeinen palapeli ja en ollut koskaan tehnyt televisiota ennen, ja minä tietenkin en ole yhtä tunnettu, kun Bill on Oscar-ehdokas” hän sanoi. “Joten ensimmäisinä vuodenaikoina, ero vaikutti paljon.”

30-vuotias jatkoi: “Ajan myötä johtajuus alkoi tuntua hieman osuvammaksi”, selittäen, että sekä Macy että hän oli ohjannut näyttelyä.

“Tunsin, että rakastin näyttelyä, että minä rakastin kaikkia siinä, mutta halusin vain sen olevan oikein”, hän sanoi.

WATCH: Emmy Rossumin Gorgeous Cover Shoot

 

Kun oli aika lähestyä näyttelijän ohjaajaa ja kansaa, Rossum muisti, että hän sai ylivoimaisen määrän tukea hänen rinnakkaiselta tähtensä, jonka hän toisti paneelistaan.

“Se on show biz: n tehtävä saada meidät niin halvalla kuin he voivat – ja meidän tehtävämme sanoa ei” Fargo tähti sanoi, viitaten hänen “no-brainer” päätöksensä takaisin Rossum. “Ei ole syytä uskoa, että he maksaisivat naisen vähemmän samasta työstä.”

RELATED: 7 voimakasta naista, jotka taistelivat palkkatasosta

 

 

Katso Rossum puhua hänen päätöksestään harjoittaa sama palkka alla video alla.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

16 − = 11

map