Ellen Page menestyy julkisesti tyttöystävänsä kanssa, näyttää hämmästyttävän samalla

Ellen Page osallistui Torontoin elokuvajuhlien Freeheldin ensi-iltaan ja osui punaiseen mattoon tyttöystävänsä, surffaajan Samantha Thomasin kanssa. Tämä on ensimmäinen julkinen ulkonäkö Page ja Thomas ovat tehneet yhdessä, ja ne merkitsivät suurta hetkeä heidän suhteensa vastaaviin tyyliin ja kauneuteen. 

Ellen Page and Her Girlfriend
Walter McBride / FilmMagic

Both Page ja Thomas käyttivät kevyitä meikkiä ja vaaleanpunaisia ​​huulia (sivun silmä oli hieman savuisempi kuin hänen tyttöystävänsä) ja muotoilivat hiuksensa yksinkertaisiksi ja suoriksi – Thomasin alaspäin löysällä kerroksella ja Pagein alhaisella pulla.

Ellen Page and Her Girlriend
Walter McBride / FilmMagic

28-vuotias näyttelijä kertoi E! Uutiset että hän on “rakastunut” ja että “kävelemällä maton päällä tyttöystäväni käsi on aika erikoinen.”

Takaisin vuonna 2014, sivu tuli julkisesti sanomaan: “Olen kyllästynyt piiloutumaan ja olen kyllästynyt valehtelemaan laiminlyönnistä. Olen kärsinyt vuosia, koska pelkäsin olemasta pois. Henkeni kärsinyt, kärsin mielenterveydestäni ja kärsivät suhteistani. Ja minä seisot täällä tänään, kaikkien teidän kanssanne, tuon tuskan toisella puolella. “

Ellen Page Inline
Walter McBride / FilmMagic

On hienoa, että Page ja Thomas katsovat niin onnellisilta, terveiltä ja sisällöltään – puhumattakaan kauniista.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

33 + = 38

map