Elizabeth Olsen vapaaehtoistyöstä Nicaraguaan Latitude-hankkeelle

Näyttelijä selittää, miksi hän viettää loma-aikaa Nicaraguaan koulujen uudistamisessa ja Latinan järjestelmien parantamisessa Latitude-projektilla. 

RELATED: Cate Blanchett ja hänen uuden pelinsa ja esiintymisensä jälkeen

Kolme vuotta sitten varasin matkan Nicaraguaan joogarehdelle, joka peruuntui viime hetkellä. Päätin mennä joka tapauksessa, ja olen iloinen, koska tapasin Lennokkiprojektin perustajat Jenn ja Alanna Tynan San Juan del Surin pienessä kaupungissa.

Elisabet Olsen - Cause Celeb - EMBED 4
Kayla Rocca

Tynanit työskentelivät köyhiä paikallisyhteisöjä, jotka tarvitsivat infrastruktuurituen, joten kävin heidän kanssaan käymään näillä alueilla ja päädyin vapaaehtoistyöhön kouluun korjatakseen työpöydät ja päivitellen urheilullisia laitteita. Opin, että Nicaragua on läntisen pallonpuoliskon toiseksi köyhimpi maa ja että joka vuosi Latitude-projekti valitsee erilaisen yhteisön kumppaniksi suurella aloitteellisuudella, joka voisi olla mikä tahansa esikoulun rakentamisesta parantamaan latriinien pääsyä.

Elisabet Olsen - Cause Celeb - EMBED 3
Kayla Rocca

Jenn ja Alanna vahvistavat yhteisöä osallistumalla kaikki mukaansa käsillä olevaan tehtävään. Asukkaat tietävät, että jos he eivät ilmesty töihin, hanke ei onnistu. Paikalliset pitävät niin ylpeinä siitä, että he ovat motivoituneita ylläpitämään näitä rakenteita ja järjestelmiä Latitude-tiimin jättäessä. Kaikki tietävät Tynanin sisaret hermanasiksi. Heidän läsnäolonsa on niin paljon jännitystä, koska he ovat asettaneet luottamuksen ja läheisyyden sävyn.

RELATED: Kerry Washington haluaa antaa Empower Women-One -laukun kerrallaan

Kohteliaisuus The Latitude -hanketta

Viime menneisyydessä menin toisella matkalla San Juan del Suriin ja kävin uudessa yhteisössä. Tällä alueella ei ollut sähköä, joten jakelimme auringonvaloja. Koska en ole sujuvaa espanjaa, paras tapa kommunikoida ihmisten kanssa on fyysisesti – pelaan kickballia lasten kanssa tai toimimalla kuin klovni vain, jotta heidät nauravat.

Elisabet Olsen - Cause Celeb - EMBED 2
Kayla Rocca

Olemme kaikki samalla tasolla, ja on tärkeää muistaa tämä. Yksilöille, jotka haluavat tehdä suuren vaikutuksen, harkitse luovuttamista pienelle, voittoa tavoittelemattomalle, kuten Latitudeille (käy osoitteessa thelatitudeproject.com lisätietoja varten). Koska sillä ei ole yleiskustannuksia, voit nähdä oman panoksenne välittömän vaikutuksen. Plus, sinä kulje uudet ystävät.

VIDEO: Elizabeth Olsenin kauneuden muutos

 

Ennen kuin lähdin Nikaragua, lapset, joiden kanssa työskentelin, kysyivät: “Milloin me tulemme näkemään sinut uudelleen?” Tietenkin olen palannut, joten vastasin, “Próximo año”, mikä tarkoittaa “ensi vuonna”.

Jos haluat lisää tarinoita, poimi Tyylissämaaliskuun numero, lehtikioskeihin ja saatavilla digitaaliseen lataukseen.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map