DWTS-tähdet Kym Johnson & Robert Herjavec Tie Knot-Katso hänen mekko!

Robert Herjavec ja Kym Johnson sitoivat solmu viikonloppuna, 31. heinäkuuta tarkalleen, romanttisessa L.A.-häät, johon osallistuivat perhe ja ystävät.

39-vuotias Tanssia tähtien kanssa pro haki Monique Lhuillier vyötärövaateen ja käveli käytävällä “Somewhere Over the Rainbow” äitinsä ja isänsä sijaan perinteisen “Here comes the Bride” marssin.

# SharkTankin #RobertHerjavec naimisissa hänen entisen #DWTS-kumppaninsa, #KymJohnsonin kanssa! Katso kaikki yksityiskohdat napsauttamalla bio-linkkiä. ������ �� Anthony Vazquez -valokuvaus

Kuva julkaistiin People Magazine (@people): lla

 

SAMANKALTAISET Ally Hilfiger on sitoutunut Steve Hashiin

Mitä 53-vuotias Shark Tank liikemies, hän näytti melko teräväksi kausiluonteisesti sopivasta valkoisesta tuxedo-takista.

“Toivon, että voin puhua ja että en ole itkemässä onnesta”, Kym tapasi Ihmiset vain kolme päivää ennen nukkumaanmenoa. “Olen varma, että minua voittaa tunteet.”

Kym Johnson - 1
Denise Truscello / WireImage
Kym Johnson - 2
Denise Truscello / WireImage

SAMANKALTAISET Bachelorette JoJo Fletcher kertoo meille, mitä hänen unelmansa kutsutaan

Pari, joka rakastui ABC-sarjan 20. kauden aikana, tuli kilpailuun vain kuudenneksi, mutta käveli voittajia uudella romaanilla. Näyttelyn päättymisestä lähtien he ilmoittavat sitoutumisensa maaliskuussa 2016.

Robert ja Kym vaihtoivat henkilökohtaisia ​​lupauksia vieraiden edessä, mukaan lukien DWT tuomari Carrie Ann Inaba, muutamia näyttelyn aloilta sekä pride-tyyli ja proffailija Cheryl Burke – ja heidän ensimmäinen tanssinsa oli “At Last” Etta James.

Hauska riittää, nämä kaksi olivat jotenkin voineet yhtyä heidän häätensä samana päivänä kuin Syfyn Sharknado 4: neljäs Awakens, jossa molemmat näyttävät.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map