Daisy Fuentes ja Richard Marx naimisiin! Mene sisälle Snowcapped Winter Häät

Mariah Carey ei ole ainoa A-listerkki, joka hakee suojaa Aspen, Colo, tämän lomakauden aikana. Entinen MTV VJ Daisy Fuentes ja laulaja Richard Marx nauttivat kaupungin lumikyllättävistä vuorten paitsi kauneudesta myös juhlimisesta. Joulupäivänä äskettäin naimisissa olevat Fuentes tarttui Twitteriin ilmoittamaan maailmalle, että onnellinen pari sanoi: “Minä teen” keskiviikkona 23.12..

“Tämä tapahtui, enkä voinut olla onnellisempi”, hän kirjoitti vieressä upea kuva, jossa Fuentes ylpeänä esittelee upean pitsinsä ja sovituksen, kun Marx etsii komea musta tuxedo kanssa matching valkoinen huivi vastaan ​​talvi valkoinen maisema . Tämä ei ollut ainoa laukaus, jonka nuoret naiset jakavat.

KUVAT: 100 kaikkein mielenkiintoisinta Celebrity Wedding Moments

Joten missä he vaihtavat valioita? Fuentes paljasti Twitterissä, että heidät kiinnitettiin Aspenin kaupungintalon sisään, missä kauneus herätti myös faux-turkki, jolla oli samanlainen sumea hattu. Marxin kolme poikaa hänen edellisestä avioliitostaan ​​Cynthia Rhodesille olivat myös matkalla.

Pariskunta on kuulemma ollut vuodessa noin vuosi ja Fuentes näyttäytyi Marxin “Beautiful Goodbye” -musiikkivideoon vuonna 2014. “Oli hieno mielestäni pyytää kollegani Daisy Fuentesilta -star video, “hän kertoi Ihmiset syyskuussa 2014. “Laulun kirjoittamisen lisäksi Daisy on seksikäs, eleganssia ja luokkaa.”

KUVAT: 17 julkkis-bridesmaids jotka veivät #SquadGoals seuraavalle tasolle

Onnittelut onnellisten tähtien kanssa!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

84 − = 78

map