Chrissy Teigenin suosituista asioista 27

Chrissy Teigen INSTYLE
Carter Smith / monipuolinen hallinta

Samantha Simon

18. lokakuuta 2017 klo 9.00
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Olipa hän tappaa punaisen maton, vaikuttanut meihin kulinaarisiin taitoihimme tai taputtelemalla sosiaalisen median vihamiehiä kohtaan, Chrissy Teigen on jatkuva inspo-lähde. Mutta kun hän todellakin elää glam-elämää, Teigenin suosikkihahmo on se, että hän aina pitää asioita todellisina. Kun hän rakastaa jotain, hän kertoo sinulle. Kun hän vihaa jotain, hän kertoo sinulle. Tämä rehellisyysaste on harvinaista, ja arvostamme jokaisen murron siitä, että marraskuussa meemme tähtiastiat.

VIDEO: Celebrity Vitals Chrissy Teigenin kanssa

 

Koska uskomme hänen mielipiteisiinsä kaikesta muotista, kauneudesta ja elämäntavoista, pyysimme Teigenin antamaan meille 411 kaikesta hänen tarvitsemastaan. Selaa alas 27: lle hänen suosituimmista poimiinsa, hänen tyylinsä niitteistä ruokaansa. Ja lisää tällaisia ​​tarinoita poimi marraskuun kysymys Tyylissä, nyt saatavilla lehtikioskeissa, Amazonissa ja digitaalisessa latauksessa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

75 − = 65

map