Chris Pratt Braiding vaimo Anna Faris hiukset, leikkii cowboy ja Shopping vintage

Chris Pratt LEAD
Thomas Whiteside

Rachel Reilich

16 elokuu 2016 @ 19:15

Tämä ominaisuus ilmestyi ensimmäisen kerran syyskuun 2016 numerossa Tyylissä. Jos haluat nähdä lisää eksklusiivisia kuvia Chris Prattista ja lukea hänen haastattelunsa, poimi lehden, joka on nyt saatavilla lehtikioskeissa ja digitaalisessa latauksessa.

Historiallisen Irving Thalberg -rakennuksen ulkopuolella Sony Pictures Studiosissa Culver Cityssä, Kaliforniassa, Technicolorin sateenkaari – 94 jalkaa pitkä ja teräksestä valmistettu terävä kaaria taivaalle. Tässä samassa rakennuksessa olevaan käsittämättömässä nurkassa sijaitseva kulta, joka on sateenkaaren lopussa Chris Pratt, istuu tuolillaan, jonka hän valitsee välittömästi karkeaksi hänen karuisen 6’2 “-rungonsa päällä. Taivaan sininen Levin napinläpi, haalistuneet Wrangler-farkut ja naarmuuntuneet tan Ariat-saappaat, näyttelijä näyttää joka tuumaa cowboy, joka on sopiva, koska hänellä on johtava rooli ampuma-aseiden Josh Farraday in Magnificent Seven. Onko tämä taide jäljittelevä elämä? Pratt ajaa pois käsitteen. “Nämä ovat minä-ei-todella-cowboy cowboy saappaat”, hän sanoo nauraen pelkällä. “Pelaan elokuvassa yhden.” Mutta se ei ole kaikki, mitä hän voi tehdä. Innokkaasti odotettavissa Galaksin Vartijat jatko horisontissa, samoin kuin matkustajat, tähtienvälinen romantiikka Jennifer Lawrencein kanssa, Pratt jatkaa todisteensa yhtä hyvin kotona avaruudessa kuin hän on. Lisää siihen hänen juuri ilmoitettu tähti Hollywoodin Walk of Fame? Se on virallista. Chris Pratt ei ole pelkkää elokuvan tähtiä. Hän on taivaallinen tapahtuma.

RELATED: Chris Prattin Instagrams Tietoja InStyle -ominaisuudesta tekee sinusta naurettavan ääneen

Selaa alaspäin viehättävän Prattin komeimmista valokuvista ja nauti kätevästi hänen ominaisuutensa, jossa hän puhuu kaikesta vintage-ostoksesta vaimolleen Anna Faris.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

76 − = 66

map