Carla Bruni jakaa 10 asioita, joita hän ei voi elää ilman (mukaan lukien hänen nidontapukunsa)

TK
Mathieu Zazzo

Claire Stern

Tammi 09, 2018 klo 9:00
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Pukeutumisen osalta kukaan ei vaivaa tyyliä kuin ranskalainen.

Carla Bruni on täydellisin hiukset ja tyylikkäät, minimalistiset perusteet täydentänyt taidokkaasti irtoamatonta ulkoasua päästä varpaisiin (se on DNA: ssa loppujen lopuksi). Italian-ranskalainen malli, laulaja ja – jotka voisivat unohtaa – ranskalainen First Lady ei ole iso meikki tai korkeat kantapäät, ja hänen esteettäänsä on päättäväisesti rento ja imee tietty je ne sais quoi, joka tekee ohikulkijoille kaikki, mitä hän omistaa.

“Minun tyylini on yksinkertainen: luonnolliset hiukset ja hyvin vähän meikkiä”, hän kertoo Tyylissä helmikuussa. Tässä Bruni jakaa enemmän hänen suosikkituotteistaan ​​huulipunasta, jota hän rakastaa tv-ohjelmalle, jonka hän nauraa miehensä Nicolas Sarkozyn kanssa, jota hän rakastaa ystävällisesti “mieheni”.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

32 − 31 =

map