Brooke Shields on kulmakarvat, jotka ovat hänen Famous

Kun olin lapsi, minulla ei ollut mitään käsitystä kauneudesta. Ehkä se johtui siitä, että olin itsetietoinen – tai koska kaikki muut hoitavat hiukseni ja meikkiäni. En edes katsoisi peiliin, kun joku teki meikkiäni. He kysyivät minulta: “Kuinka sinä tunnet?” Ja minä sanoin: “Näyttää hyvältä!” Se oli niin tylsää istua niissä tuoleissa tuolloin. Hauska osa oli silloin, kun sinun tarvitsee toimia ja pelata.

Onneksi äitini oli aina hyvin suojaava ulkoasulta. Hän käytännössä uhkasi murtaa minkä tahansa meikkitaiteilijan sormet, joka lähestyi minua pinseteillä. Hänellä ei ollut ennakointia ajatella, että kulmakarvat olisivat ikivanhoja. Hänen tunteensa oli: “Tämä on se, kuka hän on. Jos haluat tämän, tämä on mitä saat. Emme aio muuttaa mitään. “

VIDEO: Luonnollisimmillaan Fake Full kulmakarvat

Muistan kerran, kun olin malli Fordin kanssa, Eileen [Ford, viraston päällikkö] halusi valkaisua kulmakartoitani, koska hiukseni olivat hyvin kevyitä kesällä. Äitini sanoi no. Eileen sanoi: “Niin, mutta hänen hiuksensa on vaalea. Hänen kulmakarvaisuutensa tulisi olla samat. “Ja äitini sanoi:” Anteeksi, mutta et kosketa hänen kulmakertään. “Tietenkin äitini ja Eileen olivat aina miellyttäviä, mutta he kunnioittivat toisiaan. Äitini halusi vain säilyttää mitä minulla oli.

On mielenkiintoista, että puhumme vielä kulmista. Tuolloin he olivat niin ristiriidassa 60-luvun ja 70-luvun alun ulkoasun kanssa. Kuuluisa aikakausi, joka julisti minulle “The 80s Look”, syntyi kun kävelin Valentino-näyttelyssä. Menimme takaisin huoneeseen ja laitoin puseron ja Francesco Scavullo otti valokuvan. Kasvoini oli niin valkoista, ja kulmat olivat todella vahvoja, ja luulin, että se oli naurettavaa. Kuinka voit olla jopa 80-luvun ulkonäkö? Kuka sanoa? Se on niin mielivaltaista.

Richard Avedon piti myös sormiani, erityisesti tämä yllättynyt ilme, jonka tekisin. Yksi silmä nousisi enemmän kuin toinen. Ja kun hän kuvasi minua, hän sanoi: “OK, anna minulle silmät.”

Kun olin TV-show Yhtäkkiä Susan, Annan jonkun “puhdistamaan” kulmani. Se oli katastrofi. Hän kaarii heidät tänne ja leikkaa ne. Hän oli kuuluisa kulmakarvojen henkilö, ja minä tuhoutuin. Kiitos Jumalasta kaikki kasvoi takaisin.

Oli myös aika, kun menin American Music Awardsiin Michael Jacksonin kanssa 19-vuotiaana. Hän kysyi: “Haluatko tehdä meikkiasi?” Ja ajattelin: “Voi, se voisi olla hauskaa.” meni traileriin katsomaan meikkiartistiaan – tietenkin myös chimp oli siellä! – ja hän teki minusta Michaelin näyttämään. Kulmani näyttivät psykoottisina. Hän pimensi heidät ja teki heidät ylöspäin näin ja antoi sitten kalpeat kasvot ja tummat huulet. Hän käytti periaatteessa meikkiä kasvoilleni. Muistan ajattelun: “Tässä on jotain todella väärin”, mutta tunsin myös eräänlaista viileää, että hänen meikkitaiteilijan teki makeupani.

En ole koskaan todella tehnyt paljon kulmilleni. Harvoin kouratan, ellei ole kummallista irtonaista hiusta. Sanoin, että rakastan Tweezermania, varsinkin vauvojen pinseteitä. Minulla on leopardi- ja seepra-print-versiot. Jos teen mitään, otan Elizabeth Arden Eight Hour Creamin tai ehkä jonkin Aquaphorin ja yhden näistä mini-ripsiväripuista ja kampanat. En täytä niitä kulmakynällä – jotkut meikkitaiteilijat tulevat vähän, mutta en. Kun harjata selkääni, lapseni ajattelevat, että näyttäisin hullulta. Minun täytyy kertoa heille, että on tyyli. Kiittäkää Jumalaa Cara Delevingnen kanssa hänen selkänsä, koska voin osoittaa hänelle ja sanoa: “Katsokaa hänen ulkoasuaan! Katso! Hän on viileä ja hänellä on vahvat selät! “

Se on niin hauskaa nyt tyttöjen kanssa. He sanovat: “Äiti, minulla on kulmakarvoja kulmieni välissä.” Ja niin sanon: “Anna vain jättää heidät.” Arvostan suuresti, kuinka Frida Kahlo ei koskaan puhdistanut keskustaa. Hänellä oli unibrow ja oli ylpeä siitä. Aitous on aina ollut minulle tärkeä, ja kaikki alkoi kulmakarvat.

– Kerroit Sarah Cristobalille

Jos haluat lisää tarinoita, poimi Tyylissä‘s May issue, kioskitilaa ja saatavilla digitaalisen latauksen 14. huhtikuuta.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

34 − = 27

map