Beyoncé käyttää valkoista pääsiäistä, näyttää kauniimalta kuin koskaan

Vaikka me ehdottomasti jätimme huomiotta Beyoncé Coachella, laulaja näytti onnelliseksi jättää kasvot maali ja lyhyet shortsit takana pääsiäisenä sunnuntaina perheen ja läheisten ystävien todisteita sarjan valokuvia ja videoita jakaa äiti Tina Lawson.

VIDEO: Beyoncé käyttää valkoista pääsiäistä, näyttää kauniimalta kuin koskaan

 

Odottava tähti, joka oli alunperin suunniteltu esiintymään tähtiportaisella Kalifornian musiikkifestivaalilla tänä vuonna ennen kuin hän irtisanoi joukonsa raskautensa takia, antoi meille “Halo” virejä, kun hän astui enkeli valkoiseen numeroon Mina Roe (139 dollaria; minaroe.com), joka täydellisesti korosti hänen vauvan kuoppia.

Lawson otti Instagramiin jakamaan upean kuvan hänen seisomisestaan ​​Destiny’s Child -alusteen Kelly Rowlandin ja hehkuvan äidin kanssa. Knowles, jolla on huhuja synnyttää kaksoset kesäkuussa, käytti valkoista maxidressiä, jossa oli kaarevuudeltaan sopiva sovitus ja trumpetihihoilla varustettu off-the-shoulder-muoto. Hän viimeisteli kokoonpanonsa peilikuvilla Linda Farrow sunnies ($ 1,105; bergdorfgoodman.com) ja kulta Prada-sandaalit ($ 780, net-a-porter.com).

3 / 4th of my girls❤️ Missing 1/4 at Cochella�� Oma Solo_sa_ssa_Bianca

Tina Knowlesin (@mstinalawson) jakama viesti

Lawson lähetti myös fiksuilleen koskettavan viestin sekä leikkeen, jonka otsikko oli “Pääsiäismuistit”, joka osoitti ryhmän ulkona tapaamista.

Hyvää pääsiäistä kaikille!

Tina Knowlesin (@mstinalawson) jakama viesti

Pääsiäinen muistoja

Tina Knowlesin (@mstinalawson) jakama viesti

RELATED: Beyoncé saa Baby Name Ajatuksia Astrophysicist Neil deGrasse Tysonista

Emme usko, että Queen Bey voisi näyttää enää säteilevältä!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

50 − = 48

map