Besties Amy Schumer ja Jennifer Lawrence esiintyvät yhdessä Golden Globe -tapahtumissa

Samaan luokkaan kuuluvien Golden Globe -joukkueen ehdokkuus ei ole tullut Amy Schumerin ja Jennifer Lawrencein ystävyyden välille. Itse asiassa ne ovat lähempänä kuin koskaan. The besties eivät vain istuneet yhdessä näyttelyssä, mutta he ottivat lavalle esitellä leikkeitä elokuvistaan Ilo ja Junaonnettomuus, molemmat nimetty paras komedia.

Kun hilpeästi haudutettiin lavalle, pari käsitteli “ennakkoluulottomia käsityksiä”, joita ihmisillä on heistä naisia ​​Hollywoodissa. “Niin, kuten he ovat aivan kuten, Jen ja Amy, he ovat niin kauniita ja jokainen pitää niistä ja haluaa jäädä mukaan heihin ja he näyttävät olevan niin hauskoja olemaan, ja heidän pitäisi olla malleja”, sanoi Schumer. antaen itselleen Hollywood-ystävällisen “A.Schun” monikerin, joka täydentää BFF J.Law’ia.

Duo tietää selvästi, kuinka hauskaa pelkää itsensä, eivätkä he ole ainoita, jotka valehtelevat heidän paljon puhuttuaan ystävyydestään. “Se on kuin heillä ei ole koskaan ollut ystävää ennen”, isäntä Ricky Gervais siisti.

LIITTYVÄT: 2016 Golden Globes Red Carpet saapumiset

Gervais ei ehkä ole hänen hosting-keikkaansa pitkään: Twitter pyytää parhaita ystäviä ottamaan vastaan ​​isännät ensi vuonna. Mutta vaikka he eivät ota syöttiä, voimme nähdä ne yhdessä taas pian, kun käsikirjoituksen, jonka he yhdessä kirjoittavat, osuu isoon näyttöön.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

61 + = 70

map