Bella Thorne’s Bench-Pressing Instavideo antaa sinulle Fitspo-bikini-kauden

Yritetään edelleen löytää lisää motivaatiota mennä kovemmin kuntosalilla bikinit kaudella? Älä etsi enää Bella Thornea.

Entinen Disney-tähti, jolla on jo kadehdittava fysiikka, osui kuntosaliin saadakseen entistä enemmän äänekästä tulevaa trilleriä Sinä saat minut, joka myös tähdittää Halston Sagea. Instavideossa 18-vuotiaana näyttelijä julkaisi tiistaina, hän tekee sarjan kyykkyjä, joilla on painava paino, jossa näkyy hänen hiljainen midsectionsa unbuttoned jersey, urheilu rintaliivit ja harmaa sweatpants.

Lopuksi kuntosalilla! Olen niin heikko nyt, tämä on kauheaa !! Palaan takaisin grind..damn elokuva #yougetme #latecalltimefinally #sotired @instakicksz on jalat

Video, jonka BELLA (@bellathorne) on kirjoittanut

RELATED: Sinun täytyy nähdä Bella Thorne’s Enviable Abs tässä uudessa harjoitusvalokuvassa

“Lopulta takaisin kuntosalille! Olen niin heikko nyt, että tämä on kauheaa!” “Mennään takaisin grind..damn elokuvaan #yougetme #latecalltimefinally #sotired @instakicksz on jalat”, hän leimaavat videon. Tämä on vasta viimeisintä ajankohtaa, kun Thorne on osoittanut taitojaan kuntosalilla – ja hänen repäisyltä rungostaan. Aiemmin tänä vuonna hän antoi faneille vilauksen harjoituksissaan, ei pelkästään paljastaen ab-harjoituksiaan vaan myös jakamisen itseään jooga- ja vauhtipyöränsä jälkeen.

Tänään oli päivä, jonka lopulta sait tuloksia! Ja mikä vieläkin on parempi: tunnen hyvää ja terveellistä. Nyt tuntuu, että voin tehdä enemmän päivälläni ja auttaa minua nukahtamaan helpommin yöllä! #yoga #yes #worksouts #sweaty

Valokuva, jonka BELLA (@bellathorne) on kirjoittanut

“Tänään oli päivä, jonka lopulta sait tuloksia!” Ja mikä vieläkin on parempi: tunnen hyvää ja terveellistä, tunnen nyt, että voin tehdä enemmän päivälläni ja auttaa nukahtamaan helpommin yöllä # yoga #yes #workouts #sweaty “, hän kuvaili split-frame selfie, joka paljasti lähikuva napsahtaa hänen abs.

On selvää, että kova työ pysyy maksamatta. Pidä se fitspo, Bella!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

59 − 54 =

map