Bebe Rexha käynnistää muotikokoelman ja uuden musiikin – kaikki tänään

Bebe Rexha
Ray Tamarra / GC-kuva

Lisää

Alexandra Whittaker

Elo 11, 2017 @ 9:45 am
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Bebe Rexha on voima, johon on laskettava.

27-vuotias laulaja ja itseään julistautunut pop-hajotin on jo kerännyt miljoonia sosiaalisen median seuraajia – jotka kutsuvat itseään “Rexharsiksi” – eikä hänellä ole aikomusta hidastaa milloin tahansa pian. Monitieteinen taiteilija julkaisi EP: n aiemmin tänä vuonna kutsutun Kaikki vika: Pt 1 ennen kuin hän osallistui ex-One -johtajan jäsenen Louis Tomlinsonin kanssa ensimmäiseen soololevyynsä, mutta tänä vuonna se ei ole kaikki, mitä hänellä on faneilleen. 

Rexha julkaisee uuden EP: n Kaikki vika: Pt 2 tänään samalla kun käynnistää muotikokoelma. On sama päivä.

Muotikokoelma on Rexhan ja salamakaupan verkkosivuston Gilt välinen yhteistyö, joka auttoi häntä luomaan 11-osaisen pommikonsolin linjan, joka on saatavilla ostettavaksi verkossa perjantaina klo 12 ET alkaen. Takit on kirjoitettu Rexhan sanoituksiin, jos rakastat hänen sanojaan niin paljon, että haluat käyttää niitä.

Daniel Zuchnik / WireImage

Kun niin paljon tapahtuu, mielestämme on turvallista sanoa, että Bebe Rexha on nimi, johon sinun pitäisi tottua kuuloon. Lue Rexha-haastattelu alla ja selaa joitain suosikkimme Bebe Rexhaa Gilt-kappaletta nähdäksesi itse. 

Kun katsot kokoelmaa ja Instaasi, on selvää, että sinulla on hieno henkilötyyli. Kuka on sinun tyylisi inspiraatiota?

Rehellisesti, rakastan kavereita 90-luvulta peräisin olevista korkokenkeistä, tukkeista, repimäisistä tai laukkuisista farkuista, joilla on tiukka säiliö. Rakastin Aaliya, TLC, Gwen Stefani – se oli niin sairaanaika grungeille ja hiphopille. Se oli kaikki sellainen tunnelma, että olemme alkaneet nähdä tulla takaisin.

Mikä motivoi sinua työskentelemään Giltin kanssa tässä kokoelmassa?

Gilt tunnetaan eri kapselikokoelmia varten jäsenilleen, joten kun istuin heidän kanssaan ja puhuimme tulevasta projektistani, Kaikki virheesi Pt: 2, ja ajatuksia siitä, miten käynnistää se isommalla tavalla, se oli luonnollinen sovitus, joka mielestäni todella resonoi minun fanien kanssa.

Miten olet mukana koko suunnitteluprosessissa?

Olen hyvin kädet. Gilt oli loistava kumppani ja todella auttoi luomaan näkemäni ja ohjaamaan minua läpi prosessin. Minulla oli melko hyvä käsitys siitä, mitä halusin näille takkeille ja halusin käyttää erilaisia ​​kankaita ja värejä. Meillä on muutamia erilaisia ​​denimvaihtoehtoja, satiinivaihtoehtoa, leikkausstylejä, paljetteja, monivärisiä turkkeja, napit, nahkaiset reunukset, kristalliompelukset ja paljon muuta, joita rakastan!

Mikä on suosikkikappaleesi?

Rakastan käsi-ilmatut farkkutakit ja albumin taidetta “The Way I Are” ja “Bad Bitch” ahdistunut valkoinen denim takki.

Kohteliaisuus

Nämä takit käyttävät teoksesi laulunimityksiä ja sanoituksia, jotka ovat melko viileitä, varsinkin kun julkaiset myös uutta musiikkia tällä viikolla. Miten uudet julkaisusi toimivat Kaikki vika: Pt. 2 laajentaa Kaikki vika: osa 1?

No, se on vielä Kokonaan sinun syytäsi (Haha). Mutta se on kuusi uutta kappaletta, joita en voinut olla innoissani jakamaan faneilleni! Minulla on lauluja Florida Georgia Linein, Gucci Manen, Lil Waynen muiden joukosta, ja uskon ja toivon, että fanini tulevat tänne, koska he olivat ensimmäisiä.

Laulun sanat “The Way I Are” (Dance with Somebody) saattavat olla haavoittuvaisia. Se alkaa “Olen pahoillani, en ole eniten kauniita / en koskaan koskaan laula kuin Whitney”. Mikä oli niiden takana oleva inspiraatio?

Se on todella siitä, kuka olet ja rakastakaa itsesi siitä. Sinun ei tarvitse yrittää teeskentellä olevan kenenkään muun, mutta sinä olet – rakkautta ja hauskoja ja suuria asioita, jotka tulevat itsestäsi. Pidä se todellinen ja ole hyvä aika!

Työskentelemällä omalla musiikki- ja muotiviivalla, otit myös aikaa yhdistää entisen One Direction -jäsenen Louis Tomlinsonin ensimmäiseen soololevyyn. Millaista oli tehdä yhteistyötä?? 

Rakastin työskennellä hänen kanssaan. Hän on niin ihana ja erittäin lahjakas.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, milloin fanit odottavat musiikin näkymistä?  

Pian! Teemme sen yhteen.

Musiikki korvillemme. Selaa jonkin verran Bebe Rexhan Gilt-kokoelmaan.  

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 2 =

map