Bachelor Superfan Allison Williamsilla on joitakin erittäin tiukkoja sääntöjä

TK
Brad Barket / Getty

Isabel Jones

10. maaliskuuta 2017 klo 12.15

Allison Williams on monia asioita: arvostettu näyttelijä, tunnettu aktivisti, juhla-ankkurin tytär Brian Williams, hämmästyttävä esimerkki brunetti menestyksekkäästi platinaa blondi … mutta mitä jotkut eivät ehkä tiedä – ja, se on tärkeintä – että Williams asuu viikoittain Poikamies. Itse asiassa kuvaillessaan vapaa-aikaa näyttelijä pysähtyi selventämään, että hänen aktiivinen hyväntekeväisyystyössään tapahtuu, kun hän ei ” Poikamies“- todellisuus-sarja on todella Williamsin olemassaolon pilari.

Luonnollisesti Allisonin pakkomielteisyys ei ole ilman fani-teorioita. Kun on kyse poikamies Nick Viallista, Williams on vakuuttunut siitä, että hän tietää kenen kanssa hän päätyy.

“Hän on seurustellut Vanessaa, he ovat olleet täydessä suhteessa kuukausia”, Williams kertoi Tyylissä, “Minusta tuntuu, että hän ja Vanessa ovat kuin todellinen suhde ja puhuvat vaikeimmista asioista puhua pari. He ovat varmasti suhteessa. Tuottajat työskentelevät kovasti, jotta he eivät näytä siltä, ​​etteivät he ole – tarkoitan, että voisin olla väärässä, se ei olisi ensimmäinen kerta, mutta olisin järkyttynyt. Kyllä, he ovat täysin rakastuneita; he ovat täysin suhteessa – ja hän myös vain ampuu tämän näyttelyn, jossa hän nukkuu muiden kanssa … “Sinun liikkeesi, Raven fanit …

VIDEO: Sisällä $ 7.4 Million Bachelor Mansion

 

Selaa alhaalla, niin näet, miten Tytöt ja Mene ulos tähti juhlii jokaisen todellisuudenäyttelyn istunnon – välipala-asetuksista katsojakumppaneihin.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

50 + = 53

map