Andie ja Ben (alias, Kate Hudson ja Matthew McConaughey) Yhdistä Hollywoodin elokuvapalkintoihin

Attends the 20th Annual Hollywood Film Awards at The Beverly Hilton Hotel on November 6, 2016 in Beverly Hills, California.
Christopher Polk / Getty

Brandi Fowler

07.11.2016 klo 12.45

Kaksi suosikki romanttisesta komediamerkkistämme kokoontuivat IRL: lle 20-vuotisessa Hollywood Film Awardsissa Beverly Hilton -hotellissa sunnuntaina.

Entinen Kuinka menettää kaveri 10 päivässä yhteistyökumppanit Kate Hudson ja Matthew McConaughey, jotka hämmästyneesti kuvasivat Andien ja Benin vuoden 2003 lippua, kokoontuivat punaiseen mattoon näyttelijän upean vaimon Camila Alvesin kanssa. Joten mikä oli heidän jälleenyhdistämisen syy? Hudson esitteli hänelle Hollywood – yhtyeen palkinnon Kulta, kun hän poltti hänen hämmästyttävässä, murskaavassa Marchesan pukeutumisessa.

Luonnollisesti he eivät olleet ainoita tähtiä, jotka kääntyivät päähän. Nicole Kidman, Naomie Harris ja Natalie Portman olivat vain muutamia A-listereista, jotka palkitsivat palkintoja palkintojenäyttelyssä. Patsaalinen Kidman kääntyi päähän valkoisen, kukkaisen Giambattista Valli-kukkavihkon, joka nosti Hollywood Supporting Actress Award -palkinnon hänen roolistaan Leijona, kun taas pian hänen äitinsä kaksi Portman hehkui, kun hän näytti hänen vauvan kuoppaan tyylikkäässä, mustassa Dior-mekko, jossa oli mustat pumput.

“Käytät mitä sopii,” Jackie star, joka sai Hollywoodin näyttelijän palkinnon, kertoi Tyylissä hymyillen hänen äitiystyypillään. Hän lisäsi: “On suuri kunnia päästä mukaan tähän kauteen. On niin paljon hienoja elokuvia ja hienoja taiteilijoita, että ihailen paljon … päästä huoneeseen heidän kanssaan on hyvin imartelevaa. “

Lilly Collins, joka sai New Hollywood -palkinnon, toisti nämä sentimentaatiot ja kertoi meille, että se tuntui “surrealistiselta” olemaan kunnioitettu tähtipuristetuilla tapahtumilla. “Jotta tällaiseen ryhmään kuuluisi, se on hämmästyttävää ja valtava kunnia, ja se on ensimmäinen näyttelijäpalkintoani, joten olen vain innoissaan”, Collins sanoi, kun hän palasi hieman hänen hermostuneesta midsectionsa katkoviivalla David Koma mekko, että hän kertoi meille “pakkomielle”.

Samaan aikaan ikimuistoinen Harris, joka oli kunnioitettu Hollywood Breakout Actress -palkinnolla hänen pääosastollensa Kuutamo, osui mattoon metallisessa Gucci-pukussa, kertoen meille, että saimme palkinnon “erityisen erityisen” tarttuvasta dramaattisesta draamasta. Hän lisäsi: “Se oli intohimo projekti, joka teimme jalkineiden budjetista, eikä kukaan odottanut, että se olisi tällainen vastaanotto, mutta se on elokuva, joka todella kannattaa tällaista vastaanottoa, koska sillä on niin kaunis viesti. “

James Cordenin isännöimä tapahtuma toimi elokuvan, elokuvien tekijöiden ja näyttelijöiden kauden tulevien palkintojen esittelyn esikatseluna, vaikkakin vuoden 2016 vaalit olivat keskustelupisteen joukossa. Leonardo DiCaprio hyväksyi Hollywood-dokumenttipalkinnon elokuvalle Ennen tulvia ja kannustettiin kaikkia äänestämään tiistaina äänestämään ehdokkaita, jotka tukevat ilmastonmuutoksen torjuntaa.

“Ilmastonmuutos on todellinen. Se tapahtuu nopeammin kuin koskaan, ja jos et usko ihmisen ilmastonmuutoksen tieteeseen, niin et ehkä usko painovoimaisuuteen, hän kertoi väkijoukolle. “Meidän kaikkien on toimittava, me kaikki tässä huoneessa … Käytämme kaikki voimamme kansalaisina ja teemme oikein.”

Illan poliittisista näkökohdista poiketen oli kuitenkin myös useita merkkivaloja ja sydämenlämpöisiä hetkiä.

Harrisin Kuutamo Costar Janelle Monae nosti esiin Spotlight-palkinnon, ja Vince Vaughn teki yleisön kunniaksi, kun hän piti hauskaa tapahtuman ruoassa. Justin Timberlake toi myös naurun, kun hän hyväksyi Hollywoodin Song-palkinnon peikot yhteistyökumppani Anna Kendrick sanoo, että HFA “voisi olla Hella F ** kin” Awesome “, koska hänen palkintonsa oli” melko mahtava “.

RELATED: Miten saada Kate Hudsonin allekirjoitus löysät aallot

Selaa alaspäin nähdäksesi useammat tähdet glitzy-suhteessa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

12 − = 8

map