9 tapoja Rock Bomber Jacket Like Your suosikki julkkis

Kukka Jackets Lead
Splash News / AKM-GSI

Jonathan Borge

26. maaliskuuta 2016 klo 13.15

Erdem ja Valentino ovat hallinneet taidetta ompelemalla yhdessä viehättäviä kukkavihjeitä, jotka ovat täydellisiä kulkemaan vieraana jossakin niistä royals-hyväksytyistä hääkuidoista, joita kukaan meistä ei todennäköisesti kutsua. Mutta niin kauniita kuin he voivat olla, sinun ei tarvitse olla otsikkoa tuottava tyyli doyenne – tai Victorian aikakauden lapsi – esitellä kasvitieteellisiä inspiroituneita lausuntoja vaatekaappiisi. Itse asiassa nykypäivän viileä setti tekee niin on yhtä helppoa kuin heittää kaikkien suosikki siirtymäkauden keväällä mennä: bomber takki.

Tänä keväänä huutanut-the-boys-katkelmia – sydänkohtajien suosikki, kuten Joe Jonas ja Zayn Malik – on saanut täysin graafisen käsittelyn suunnittelijoiden ansiosta, jotka ovat parantaneet klassista kerrospalaa satiinikerroksilla, ylisuurilla pituuksilla ja urheilullinen kaulus. Älä ajattele, että sinun on täysin omaksuttava athleisure ja pukeutua sen kanssa panache, joko. Kaunot kuten Demi Lovato ja Gwen Stefani ovat osoittaneet, että kun se on It-tyttöjen suosikki, se menee.

RELATED: 5 väliaikaista takkia, joita tarvitset kevään

Alla yhdeksän tähteä näyttää tapa hallita go-to.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 43 = 53

map