8 vakuuttavia syitä Selena Gomez ja Justin Bieber pitävät yhdessä

TK
Steve Granitz / WireImage

Olivia Bahou

16.11.2017 klo 17:00

Selena Gomez ja Justin Bieber ovat kuitenkin vahvistaneet uudestaan ​​rakastetusta romantiikastaan, kun heidät havaittiin suutelemalla hänen jääkiekkopeliinsä 15. marraskuuta, mutta heidän romanttinen komedia-tason hymyt eivät ole ainoa syy olla innoissaan, että nämä kaksi ovat löytäneet tiensä takaisin toisiaan.

Itse asiassa tällä uudestaan, uudelleen-uudelleen-suhteella on todella paljon asioita sille. Jelenalla on yhteisiä arvoja, kuten usko ja itsehoito, puhumattakaan siitä, että heidän kemiansa on pois kaavioista. Älä usko minuun? Katso video tästä likaisesta tanssista ja sinä myös Belieber.

VIDEO: Selena Gomez ja Justin Bieber huomattu ottaa aamiaisen yhdessä

Lisäksi, kuten muusikot, he osaavat ymmärtää toistensa kiireisiä kiertuejärjestelyjä ja jopa kirjoittaa toistensa musiikkia, joka tulee kaavion kärkisijoiksi. Bieber itse on paljastanut, että “Anteeksi” inspiroi Gomez, ja rehellisesti tämä laulu ansaitsee kaikki palkinnot. Niin, ja muistan sen ajan, kun hän serenaded hänet hotellin aulassa?

@justinbieber laulaa tyttöni @selenagomez …. on tämä todellinen? Puhdas taikuus.

LINDSEY ☾: n (@eatprayphoto) yhteinen viesti

Jatka vierittämistä kahdeksasta syystä, kun olemme innoissamme, että he ovat taas yhdessä, tieteellisiä todisteita siitä, että Jelena joutuisi aina löytämään toisiaan loppuun.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

66 + = 76

map