8 tapaa Kristin Cavallari säilyttää uskomaton jälkeisen vauvan kehonsa, mielensä ja sielunsa

Kristin Cavallari Lifestyle Lead
Steve Granitz / WireImage

Isabel Jones

10. marraskuuta 2016 klo 17.30

Kristin Cavallari on ollut julkisesti jo yli kymmenen vuotta. Hän sai alkunsa MTV: ssä Laguna Beach, mutta Colorado narttu on sittemmin ottanut uransa joka suuntaan mahdollista. 29-vuotias on taistellut näyttelemisessä, muotoilussa, kirjoittamisessa ja vuorostaan ​​on tullut vuosituhannen elämäntapa guru – hänen odottamansa keittokirja, True Roots on julkaistu vuonna 2018.

Kun talonpoikaiset lapset – nuorin vain vuosi vanha – Cavallarin yrittäjähenki on ihastuttava, ainakin sanoen. Ehkä vieläkin vaikuttavampi on, kuinka nopeasti entinen todellisuus tähti kääntyi takaisin bikini-selfies syntymän jälkeen – se oli melko välittömästi.

Kristin Cavallari / Instagram

Hän näyttää hienolta ja tuomitsee hänen keskustelunsa Tyylissä, hän tuntee vielä paremmin. Cavallari antoi meille sen, miten hän sai sen hullun jälkeisen vauvan bodin, hänen huipulle itselleen huollettavan prioriteetin, ja jakoi kuinka hän ja puolisoturi aviomies Jay Cutler löytävät aikaa toisilleen.

VIDEO: Kristin Cavallari sai vain hiustyön, jonka olet halunnut

Lue lisää kunnianhimoisesta tähdestä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

17 − 9 =

map