7 syytä sinun pitäisi katsella amerikkalaisia, eli parhaita televisio-ohjelmia

TK
FX

Isabel Jones

28. maaliskuuta 2018 @ 07:00

Epäilemättä joku elämässäsi on toistuvasti kannustanut sinua katsomaan Amerikkalaiset, sarja, jota he todennäköisesti kuvasivat “hämmästyttäväksi”, “must-see”, “parhaaksi televisio-ohjelmaksi”, et al … Olet kuullut kaiken ennen, tiedän, mutta humor minulle hetkeksi.

Keskiviikkona 28. maaliskuuta FX Cold War draama aloittaa kuudennen ja viimeisen kauden – ja yllätyksen, yllätyksen, aion kannustaa sinua katsomaan sitä.

Varo KGB: n parhaiten säilynyttä salaisuutta. #TheAmericans palaa koko uusi kausi 7. maaliskuuta FX.

Fxnetworksin (@fxnetworks) yhteinen viesti

Ensimmäisen jakson jälkeen, Amerikkalaiset on tuonut mukanaan kaiken mahdolliseksi. Loistava kirjoitus, uskomattomat esitykset ja vaikuttava ajanjulkaisu ja asettaa vain naarmuavan sarjan suuruuden. Kaikesta huolimatta show on epäoikeudenmukaisesti jätetty huomiotta, kun on kyse palkintojaksoista – vaikkakin usein nimetty, ainoa Emmys sarja on voittanut Margo Martindale’n upean vierasominaisuuden. Ehkä kuudennen kerran on viehätys?

VIDEO: Keri Russell ja Matthew Rhysin romanssi alkoivat kauan ennen “amerikkalaisia”

Edellä olevista syistä ja alla olevista syistä, Amerikkalaiset todella ei pidä hukata. Ota kiinni sarjasta viiden vuoden ajaksi Amazon Prime ASAP: ssä!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 5

map