7 Julkkikset, jotka olette täysin unohtaneet, olivat todellisuudessa rakastuneina

Näyttelijöitä You Forgot Were In Love Actually Lead
Moviestore collection / Alamy – yhteistyökumppani

Olivia Bahou

16 helmikuu 2017 klo 16.15

Kauan ennen Uudenvuodenaatto ja Ystävänpäivä, rakkaus itse asiassa oli pohjimmiltaan OG-yhtye cast movie. Rakastettu rom-com kääntyy näennäisesti toisistaan ​​riippumat- tomien hahmojen ja monimutkaisten elämien välillä loppuun asti, kun – plot-kierre – huomaat miten he olivat yhteydessä koko ajan.

Tietenkin muistat Liam Neesonin luonteen Daniel ja hänen puhelinmallistonsa, Karen (Emma Thompson). Keira Knightleen luonne Juliet olisi vaikea unohtaa, samoin kuin Hugh Grantin iloisesti kömpelö pääministeri.

VIDEO: Rakkaus oikeastaan Palaa mini-sekvenssinä

 

Mutta me panemme merkille, ettet muista, että tammikuun Jonesilla oli osa fave lomaelokuvasi tai että Claudia Schiffer oli rooli, vaikkakin pieni. Rodrigo Santorolla on suuri hetki HBO: n uusiin sarjaan Westworld, mutta sinun on vain unohdettava, että olet todella rakastunut hunk tavalla takaisin vuonna 2003.

Itse asiassa seitsemän (seitsemän!) suuret nimet, jotka vetoa, ettet muistan, soitti osuutta yhtyeen valettuina. Kun valmistat mieltäsi, kehosi ja sielusi Rakkaus oikeastaan nykypäivän “jatko” Red Nose Day -päivälle, pidä vierittämässä suurta kertauskurssia.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

35 − = 28

map