6 Classic Gilmore tyttöjen puvut, jotka varmasti ovat Netflixin elpymisessä

Gilmore Girls Costumes - LEAD
Saeed Adyani / Netflix

Jennifer Ferrise

22. marraskuuta 2016 klo 13.00

Jotkut asiat eivät saa koskaan muuttua, varsinkin kun se tulee Gilmore Girls.

Vaikka emme voi odottaa, missä Lorelai, Rory ja loput jengi päätyvät Netflixin herätykseen, Gilmore Girls: Vuosi elämässä, olemme myös ylittäneet sormemme, että suosikki Stars Hallows asukkaat näyttävät siltä ja näyttävät yhtä aitoilta kuin lähes kymmenen vuotta sitten.

Ja kuten käy ilmi, fanit eivät olleet ainoita, jotka toivoivat säilyttävän johdonmukaisuutta. “Kaikki näyttelijät olivat todella aidosti onnellisia tutustumassa hahmojensa kanssa”, sanoo Brenda Maben, näyttelyn pitkäikäinen pukusuunnittelija. “Joten kun se tuli vaatekaappiin, joudumme pysähtymään ja ajattelemaan, missä hahmot ovat nyt, mikä osa niiden ulkoasusta tulee kehittyä ja lopulta mitä pitäisi pysyä samana. Me kaikki halusimme varmistaa, että olemme tehneet hahmoja oikeudenmukaisesti kaikkien näiden vuosien jälkeen. “

Tämä tarkoitti sitä, että Maben ja hänen tiiminsä joutuivat takaisin takaisin Gilmore-arkistoon vetämään pois vanhoja sarjoja (Lukein hattu!), Joka tuo ehdottomasti aikaisempien aanssien nostalgian. Pidä vierityksiä nähdäksesi kuusi pukukappaletta, jotka varmasti näyttävät tänä perjantaina.

VIDEO: 8 kertaa Lorelai ja Rory Gilmore määrittelevät äiti-tyttäriä koskevat tavoitteet

 

Gilmore Girls: Vuosi elämässä esityksiä 25. marraskuuta Netflixissä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

47 − 46 =

map