5 Incredibly Cute Day-Date Outfits, innoittamana Bachelorette Rachel Lindsay

Rachel Lindsay The Bachelorette Date Outfits - LEAD
COURTESY ABC

Jennifer Ferrise

17. heinäkuuta 2017 klo 15.15
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Bachelorette: tule draamaan, pysykää rakkaustarina. Se on kaava, joka on vetänyt katsojia kauden aikana, huolimatta monista Whaboom-tason merkkeistä, jotka tekevät meistä haluavan tarkistaa kauan ennen viimeistä nousua.       

Mutta viime aikoina, kiitos Rachel Lindsay ja hänen kausi-pitkä sokeiden ulkonäön tarjonta, olemme virittäytyneet näyttelyyn kokonaan uudesta syystä-outfit inspo.

Sen lisäksi, että älykäs, hauska ja kaikinpuolinen mahtava, Lindsay on ylivoimaisesti yksi parhaiten pukeutuneista pennutarjouksista 14 vuoden historiassa (JoJo Fletcher tulee lähelle toista). Ja se ei ole vain ruusu-seremonia, jotka ovat vaikuttaneet meitä. Työskentely näyttelyn stylisteiden, Cary Fetmanin ja Krystine Couchin kanssa on tehnyt päivänvalon taidetta, ja nyt on myös paljon vaikeampaa kuin heittää cocktail-mekoon ja kutsua sitä päiväksi.

Lindsay on naulittanut sen melkein jokaisella aikavyöhykkeellä ja lämpötila tällä kaudella. Hänen tuulenpitäjänsä olkapäähän ja farkkuihin, jotka ovat oikeassa paikassa Hilton Head Islandissa (c-h-i-c). Ja tänä iltana kaikkien merkittävien kotikaupunkivuosien aikana hän täyttää jäljelle jääneiden miesten vuokrat neljällä eri kaupungissa – ja neljä erilaista ulkonäköä – jotka kaikki pystyvät saamaan kiinni hänen kiillotetusta, naisellisesta tyylinsä.

Kaikki neljä kotikaupunkilaistasi sisältävät jonkin verran skinny-jean-versiota (Paige ja Fidelity ovat favesit), todennäköisesti yrittäen osoittaa, että hän on vielä vain Dallas-tyttö, joka voi roikkua mummon kanssa. Miamissa hän tapaa Bryanin perheen tummissa peseissä farkuissa, joissa on kukka nenäliinavaatikko ja alastonkielet (edellä), kun taas Aspenissa hän kokoontuu Deanin kanssa viihtyisässä höyrystyspussissa, mustassa tee-istukkeessa ja neuloksessa (alla). Vierailut Ericin ja Peterin kanssa noudattavat yhtä vaivattomaa tunnetta.      

Lindsayn kunniaksi ja hänen päivämäärän hallitsemisellemme toteutamme muistiinpanoja hänen kauden parhaista rentoista ilmeistä (toistaiseksi).    

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

80 − 75 =

map