$ 2 Beauty Tool Bella Hadid ei voi elää ilman

Bella Hadid Eyelashes
Neil Rasmus / BFA / REX / Shutterstock

Shalayne Pulia

27. huhtikuuta 2018 klo 14:45
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Bella Hadid tietää, miten rockin ei tehdä meikki-meikkiä, jota hän teki Levin Coachella-brunssiin Palm Springsin Colony Palm -hotellissa viime viikonloppuna. Snoop Doggin ja Heron Prestonin DJ-setit ja elävää räätälöityä brunssia sekä muita tyylikkäitä julkkiksia, jotka esittelivät altaan ympärillä, kuten Hailey Baldwin, Joan Smalls, Brooklyn Beckham ja Stranger ThingsCharlie Heaton oli täydellinen paikka urheilulle ikivanhan festivaalin ilmeen.

Hadid räpytti joitain Levin denim-shortseja (ostanut samanlaisen tyylin täällä 60 dollaria) ja meni myös hienompaa meikkiä varten, joka näytti tuoreelta ja festivaalin valmiiksi Kalifornian lämpöä.

Kohteliaisuus

RELATED: Tämä painoton Hairspray ei tee hiuksistasi tuntuu rapeaksi tai jäykäksi

Malli, joka ei tietenkään ole suuri faneja raskasta meikkiä festivaaleilla, koska hän on altis hankaamaan kasvonsa ja tahraamaan sen, sanoi, että hänellä on yksi avain edullinen kauneus työkalu pussiinsa, joka saa silmänsä silti silmiin. “Rakastan silmäripsiä”, Hadid sanoi. “Minusta tuntuu, kun minulla ei ole mitään meikkiä ilmeen Minun on aina kiristettävä ripsiä vain avaamaan silmäni.”

Ystävä ja kollega malli Joan Smalls sopivat Hadidin kanssa siitä, että hän rakastaa yksinkertaista työkalua, jolla voi olla suuri vaikutus herkullisiin, kihara-ripsiin.

2 dollarin työkalu hämmästyttää tuoretta kasvotusta? Myyty. Osta joitain hauskoja silmäripsien ripustamistyylityyppejä alla ja älä unohda liittää teidän meikkipussiin tämän festivaali-kauden vetää pois tyyliä kuin nämä muoti ammattilaiset.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 4

map