17 Charitable Celebrities, jotka kaksinkertaistuvat YK: n suurlähettiläinä

tk
iamkristindavis / Instagram

Olivia Bahou

06.04.2017 klo 16.45

Aivan kuin elokuvateatteri tai pop-laulaja ei ole tarpeeksi työtä, julkkikset heiluttelevat sopimuksia, julkisia sitoumuksia ja – oh yeah – henkilökohtaista elämää. Heidän tukkipohjaisten aikataulujensa lisäksi nämä 17 julkkikset käyttävät maineensa hyvää yhdistelemällä YK: n kanssa.

Olivatpa he sitten näyttelemättä mestareita lapsille konfliktialueilla, kuten UNICEF Goodwill Ambassador Orlando Bloom, taistelevat naisten tasa-arvosta kaikkialla maailmassa, kuten YK: n Goodwill-suurlähettiläs ja HeForShe puolustavat Emma Watsonia tai työskentelevät parantamaan pakolaisten elämää ympäri maailmaa, kuten äskettäin nimitetty UNHCR Goodwill suurlähettiläs Kristin Davis, nämä kuuluisuudet tekevät maailmasta paremman paikan kuin he jättivät sen.

Yhtenä esimerkkinä monista Bloom matkusti Itä-Ukrainassa viime huhtikuussa tietoisuuden lisäämiseksi ongelmista, joita lapset pääsevät koulutukseen konfliktialueilla. “Tapasin 11-vuotiaan Lianan lapset, jotka piiloutuivat koulunsa kellarissa melkein kaksi viikkoa, jäädyttämisolosuhteissa, ilman valaistusta tai lämpöä, samalla kun pommitukset tuhosivat yläpuolelta luokkahuoneet”, Bloom sanoi. “Nyt eloonjääneiden joidenkin kauhistuttavien kokemusten jälkeen elämä saattaa heittää heitä, he haluavat vain palata koulujen turvallisuuteen ja rutiineihin ja suunnitella heidän tulevaisuutensa.”

“Koulutus tarjoaa lapsille Itä-Ukrainassa rakennuspalikoita rakentaa elämäänsä turvallisessa ja tukevassa ympäristössä”, hän sanoi ja näki työnsä hedelmän sellaisten lasten kasvoissa, joiden kouluille on kunnostettu UNICEF.

Emme voineet olla eniten vaikuttuneita näistä suuriruumiista ja hyväntekeväisyyksistä. Jatka vierittämistä 17 tähteä, jotka toimivat Yhdistyneiden Kansakuntien suurlähettiläinä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

36 − = 28

map