16 kertaa Liam Hemsworth ja Miley Cyrus tekivät rakkautta näyttävät realistisilta

Liam Hemsworth and Miley Cyrus - February 26, 2012 - LEAD
Jon Kopaloff / FilmMagic

Olivia Bahou

19.7.2018 klo 13.00

Toki, Miley Cyrus ja Liam Hemsworth ovat saaneet ylät ja alamäet, jotka vaativat sitoutumistaan ​​vuonna 2013 kuumien ja raskasjuhlien jälkeen – mutta Hollywoodin suhteiden maailmassa, joka vain tekee siitä todellisemman, eikö? Muutaman vuoden kuluttua kasvaessaan he löysivät toisensa ja nostaivat liekin alhaalla. Flash eteenpäin vuoteen 2017 ja pari ei koskaan näyttänyt rakastuneemmalta, ylpeänä jakamalla kissy-kissy-kuvia ja suloisia selfiejä Instagramilla.

VIDEO: Miley Cyrus kauneuden muutos

Seuraavina kuukausina pari jatkoi jakamistaan ​​Instagram-valokuvia toisistaan ​​ja astui ulos myös komeilla tapahtumilla, kuten Oscarilla. Mutta heinäkuussa huhu alkoi kiertää, että heidän rakkautensa liekki on kuollut, kun Cyrus pyysi ensin Instagramiaan ja uudet raportit arvelivat, että he kutsuivat tulevan häät. Kuka tietää, mitä todella menee suljettujen ovien takana, mutta yksi asia on varma: nämä kaksi ovat aina olleet täydellisiä. Alla, katsokaa heidän lyhyimpiä hetkiä yhdessä.

Varoitus: edistykselliset söpöt kuvat.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 6 =

map