14 kertaa ensimmäiset koirat eläivät parhaan elämänsä

Ensimmäinen Dogs - LEAD
Pete Souza / Valkoinen talo

Jane Asher

12. tammikuuta 2017 klo 16:00

Vaikka Obaman perhe on siirtynyt uutissyötteihimme, on kaksi perheenjäsentä, jotka eivät aina saa painoa, jonka he ansaitsevat: Ensimmäiset koirat, Sunny ja Bo Obama. 

Presidentti Obama ja hänen perheensä toivottivat Bo perheestä vuonna 2009, kun saivat portugalilaisen Waterdogin lahjoittaakseen senaattori Edward M. Kennedyn lahjaksi. Sunny lähti perheensä suuntaan vuonna 2013 ja liittyi Boin kaikkien aikojen parhaimpien koirien riveihin. Bo on tehnyt useita julkisia esiintymisiä ensimmäisen Perheen rinnalla, kun hän on liittynyt Michelle Obamaan Q & A: ssa Take Your Child to Work -päivän aikana. Kun Sunny liittyi perheeseen, hän otti paikan Boin vieressä joulupäivän kokouksissa, Valkoisen talon pääsiäismunan rullalle ja paljon muuta. 

Puppien ihastuttavista videoista meidän suosikkimme on oltava Boin kiipeämistä hänen äitinsä syksyyn lapsenlääkärin lukemisen aikana:

Selvästi hän nauttii elämästä valokeilassa!

VIDEO: Obaman perheen Kaloraman kotiin

 

RELATED: presidentti Obama on saanut Pranked by lumiukko ja kuvat ovat liian hyviä

Selaa alas nähdäksesi, kuinka kauan Sunny ja Bo asuivat elämästään Valkoisessa talossa. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

76 + = 80

map