13 Times Sofia Boutella on ollut tyylillämme Muse kesällä

sofia Boutella
COOLMedia / NurPhoto / Getty

Samantha Simon

27. heinäkuuta 2017 @ 18:00
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Ei ole epäilystäkään siitä: kesä 2017 kuuluu virallisesti Sofia Boutellaan. Hän on ollut tutka-ajoissa vuodesta 2015 lähtien Kingsmen: Secret Service, mutta viime kuukausina 35-vuotias tähti on ottanut muotipeli uudelle tasolle.

Edistää hänen trilleriään Muumio toukokuussa ja kesäkuussa Boutella löi lukemattomia punaisia ​​mattoja rinnakkain Tom Cruisen rinnalla. Valentino, Prada ja Miu Miu dramaattiset huivit antoivat yhden näyttelytilanteen toisensa jälkeen. Globaalin lehdistyskierroksen aikana Boutella vahvisti itsensä tyylikkäinä tähtenä katsottavana tyylikkäinä tähtenä, ja kun otetaan huomioon se, että hän työskentelee julkkis stylistin Karla Welchin (jonka asiakkaita ovat Lorde, Olivia Wilde ja Karlie Kloss), on turvallinen veto, että hänen voittanut rivi ei lopu milloin pian.

Hänen uusimman elokuvansa kanssa, Atomic Blonde, Boutella on noussut enemmän kuin koskaan – ja emme voi saada tarpeeksi hämmästyttävää ulkoasua. Vieritä alaspäin nähdäkseni 13 hänen viimeisimmistä asuistaan, jotka innoittivat meitä eniten.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 5 =

map