13 julkkiksia, jotka todistavat kurpitsat ovat paras Fall lisävaruste

Blake Lively, 2011
Albert Michael / Startraks Kuva

Olivia Bahou

Lokakuu 30, 2017 @ 11:15

Syksy on epäilemättä perusajatus. Kurpitsan maustetusta kurpitsasta, lehtien peittämisestä ja omenan poimimisesta on lukemattomia mahdollisuuksia elää parhaana syksyisen elämän – ja saada tämä syksy-täydellinen “gramma”, mutta ehkäpä villapaita-säätoiminta on enemmän Insta-arvoinen kuin kurpitsa.

Vaikka poikaystävämme haaveilee meitä niille kurpitsaväisille valokuvien versoille, nämä julkkikset ovat todisteita siitä, että täydellinen kuva (k) metsästys ei ole mitään häpeää. Olipa he sitten poseeraa Snap-tyyppiselle kuin Kourtney Kardashianille ja Blac Chynalle tai karille kurpitsaa laastarin ympärillä, kuten David ja Victoria Beckham, nämä tähdet ovat eläneet parhaansa ja alkeellisimmista kurpitsahaastatteluistaan.

Sinun ei edes tarvitse päästä pois kaupungista saadakseen eeppisen squash-täytetyn “gramman: Just piilota Blake Lively, edellä, joka kääntyi Upper East Sidein ohjaamoon syksyyn, kuten vain todellinen kuningatar voisi tehdä.

VIDEO: Upeimmat Kardashian Halloween-puvut

Pidä selausta enemmän tähtiä varten, jotka ovat tehneet kurpitsa täydelliseen pudotusvarustukseen – mutta valitettavasti ei kelkkaan. Se olisi todellista taikuutta.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

39 − = 32

map