12 Things to Know About Our Style -murskaus, Serayah McNeill

Päällä imperiumi, Serayah McNeill soittaa Tianaa, nouseva pop-tähti, jossa on selkeä vaatekaappi. Mutta kun hän ei ole kuvaruudussa Foxin osuma-draamassa, 21-vuotias suosittelee yhtenäistä, joka on hieman maadoitettu. “Minulla on miellyttävintä kännykkäässä, säiliön päällä ja alustasandaaleilla, joten en koskaan kulje päällä jotain hahmon omituisista asuista”, hän sanoo Tyylissä‘S heinäkuun numero, kioskaisilla ja saatavilla digitaalisen latauksen nyt.

Silti ei ole kieltävä, että McNeillin henkilökohtainen tyyli on usein yhtä arvokkaita kuin Tianan. Olipa hän päässyt musiikkifestivaaleja kuuluisien ystävien, kuten Taylor Swiftin tai keinutuen toisella puolella punaisella matolla, emme voi saada tarpeeksi näyttelevää ulkonäköä. Selaa alaspäin 12: lle, mitä sinun tarvitsee tietää tähdestä, hänen muodinsa ja kauneudensa tähden on, kuinka hän korottaa Instagram-pelin.

1. tyyli mantra: “Sekoita se ja pidä hauskaa”, hän sanoo. “Säännöt rajoittavat kuinka ilmaisitte itseänne.”

2. Unelma suunnittelijat: “Voisin käyttää Moschinoa joka päivä, koska rakastan kuinka leikkisä on. Ja Vera Wangin kappaleet ovat tyylikkäitä ja tyylikkäitä.”

Tyylissä July Style Crush Serayah - Embed 2016
Gilbert Carrasquillo / FilmMagic

SAMANKALTAISET imperiumi Star Serayah McNeill sanoo, että hänen tyylinsä on “ei ollenkaan” kuin hänen hahmonsa, Tianan

3. Fave muoti paikkoja: “Zara ja Topshop ovat kaksi suosikkini, enkä välitä siitä, millainen nimi on etiketeissä, on olemassa tiettyjä vaatteita, joita haluan kaapistossani riippumatta, kuten Adidaksen tuoreita pommikoneita ja Nasty Galin nahkatakkia.”

4. Punainen matto salainen ase: “Kangasnauha. Vaatekaapin toimintahäiriö on suurin pelko, joten kaiken on oltava paikallaan, kun on olemassa ei-bra-tilanne.”

5. Go-to trendi: “Cutouts todella korostavat muotoasi, ja niin monta eri tekstuuria ja kuvioita on niin paljon, että voit pelata ympäriinsä – mutta vedän rivin, kun on kyse siitä, kuinka alhaalla se menee taaksepäin.”

Tyylissä July Style Crush Serayah - Embed 2016
Broadimage / REX / Shutterstock; Jason Merritt / Getty; Gregory Pace / BEI / Shutterstock; Jason LaVeris / FilmMagic

6. Tyylikuvakkeet: “Gwen Stefani on peloton rokkari, joka voi käyttää samoja poikaystäviä farkkuja ja sneaker-kiiluja yhä uudestaan, mutta tekevät heistä aina erilaiset. Ihailen myös Rihannaa, koska hän tekee kaiken omalla tavallaan, mutta päätyy suuntauksiin.”

7. Kauneuden perusteet: “Kulmani tekevät hulluja asioita, joten käytän lyijyjä Anastasia Beverly Hillsilta ja NYX: stä täyttämään karkeita alueita. Todella valmis maailmaan nähdä minut. “

8. Nykyinen pakkomielle: “Olen halunnut kokeilla super-upea huuli viime aikoina.”

9. Voittavat sanat: “Ei ole mitään väärää, kun käytät meikkiä ja hiuslisäkkeitä, tuntuu kauniilta, mutta et voi eksyä kaikessa. Sinun täytyy rakastaa luonnollista itsenne ilman mitään sellaista. “

10. Real talk: “Kun olet valokeilassa, ihmiset katsovat mitä teet. Minulle on tärkeää, että seuraajiani ja ihmisiä, jotka etsivät minua, tuntevat voivansa puhua kanssani tai kuvitella olevansa ystäväni. “

Tyylissä July Style Crush Serayah - Embed 2016
Pacific Coast News

LIITTYVÄT: 14 Things to Know About Our Style Crush, Peyton List

11. Gram-tavoitteet: “Minun selfie pelini ei ole niin tiukka kuin Kim Kardashianin, ja hän jakoi kuvan, jossa hänen koko joukkue oli kiinni puhelimen valoista, jotta hän voisi saada täydellisen hehkun, olen yleensä vain auringonvalossa.”

12. #Kaikki ruuhka-ohjeet: “Koska ryhmässä on lyhyt, opin, että sinun on valittava puolesi, joka toimii parhaiten sinulle. Kyse on paikannuksesta, mutta parhaat kuvat ovat vähemmän positiivisia ja hauskempaa. “

Onnittelut rakkaudesta, ensimmäinen monista monista hyvistä asioista ❤️

Valokuva, jonka on lähettänyt SERAYAH (@serayah)

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

91 − = 84

map